Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 августа 2017, 21:32
6139
9

Ультрас Динамо Capitals: «Немає умов і причин для початку війни»

Фанати київського клубу закликали спільноту утриматися від необдуманих заяв і рішень

| Обновлено 09 августа 2017, 21:32
6139
9
Ультрас Динамо Capitals: «Немає умов і причин для початку війни»
ultras.org.ua

Столичні Capitals опублікували свою позицію стосовно подій між Родичами і Сегедкою. Варто зазначити, що схожої позиції притримуються й інші банди трибуни White Boys Club.

«Ми, фірма Кепіталс (трибуна WBC), не маємо ніякого відношення до сектору Родичі, хоч і є фанатами одного клубу ДК. Відповідно, ми не впливаємо на прийняття їх рішень, як і вони не впливають на наші.

Рішення про «перемир'я фанатів України» приймали всі ОФ/фанати країни. З 2014-го року цю домовленість ніхто не порушував, і рішення про припинення перемир'я буде прийняте також усіма містами.

Ми, Кепіталс, і наші союзники вважаємо, що немає умов і причин для початку цієї війни. Мало того, це неприпустимо, поки Україна перебуває в умовах гібридної війни з Росією, це й інформаційна війна, і бойові дії на сході.

Просимо інших утриматися від таких необдуманих заяв і рішень. Щоб рівень ОФ в країні не падав залишається формат «лісові теми», де всі можуть підтримувати бійців у формі і прокачувати молодь.

З повагою, The Capitals Firm!», – значиться в заяві Capitals.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
резонно і логічно. якщо рішення приймалось загально усіма фірмами. то родичі не мають права самостійно вирішувати такі питання
bonv
підтримую таке рішення ультрас. Мир краще ніж війна.
sunsay88
Для меня большое удивление, зачем на общеобразовательном ресурсе спорта публикуются заявления сначала "Родичей", теперь другой фирмы "Capitals", для кого это? Раньше такого никогда не было, эти ребята в большинстве занимаются околофутболом, и зачем выставлять это сюда людям, которые мягко говоря в этом ничего не понимают...
sheklford
тогда вопрос, зачем остальные ультрас дк терпят их?
все самые яркие "инциденты" - проделки родичей, а остальные ребята уже давно не светились в скандальных новостях
sheklford
один коммент в плюсах, второй в минусах)
не верите, что ультрас команд первых и вторых лиг махаются ? так ещё 15 лет назад это было неотьемлемой частью посещения матча. просто сейчас таких людей в разы меньше, а ультрас дк и шд поумнели в этом плане
Юрий Тахтаджиев
Стыдно! Спортивный сайт, для болельщиков, для людей, любящих и разбирающихся в футболе,...Публиковать заявления даунов ,для которых лучший вид спорта нужен только как повод помахать своими ничего не стоящими костями.
gerasim811
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sheklford
все они устраивают махачи, но в новостях только родичи, остальные без палева за чертой города встречаются. это такой самопиар видимо