Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 августа 2017, 14:06
769
1

Олександр СЕВІДОВ: «Гра з Карпатами не принципова, але особлива»

Керманич «Маріуполя» поділився очікуваннями від гри з «Карпатами»

| Обновлено 09 августа 2017, 14:06
769
1
Олександр СЕВІДОВ: «Гра з Карпатами не принципова, але особлива»
ФК Карпаты

Хоч з того часу, як Олександр Севідов залишив Львів минуло більше трьох років, проте він добре пам’ятає карпатівський період. Нині у кожного свій шлях і своя дорога, які перетнуться вже цієї неділі у Маріуполі. Наставник приазовського клубу в інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» розповів про очікування від майбутнього матчу і розповів про процес підготовки його команди до гри.

– Олександре Володимировичу, у якому настрої до поєдинку з «Карпатами» підходять ваші підопічні?
– Звичайно, хотілося б кращого. У минулій грі ми поступилися і тому настрій неважний. Однак голову попелом не посипаємо. «Шахтар» – це найкраща команда, з якою ми грали. У нас була нагода поглянути на свої проблеми, визначити, над чим потрібно працювати. Найважливіше – зробити правильні висновки з поразки. Думаю, що у повній бойовій готовності підійдемо до недільної зустрічі.

– Вона буде для вас такою, як усі інші чи можете назвати її особливою?
– Не скажу, що вона супер принципова. Те, що вона трохи особлива – це правда. Я працював у «Карпатах» і добре пам’ятаю той період. Пригадую і вболівальників, і місто. Там все футбольне. Львів – це і є футбол. Настрій буде особливим, але я працюю у Маріуполі і ми намагатимемося виграти.

– У Непляха, Рудики і Кожанова теж буде схожий настрій?
– У перших двох – навряд чи. Занадто мало часу вони виступали у «Карпатах». А от щодо Дениса Кожанова, думаю, так. Він провів класний період своєї кар’єри у зелено-білій футболці і зараз навіть його сім’я живе у Львові.

– Як можете охарактеризувати суперника на основі того, що бачили у цьому сезоні?
– Буде важко – це однозначно, як і у кожній грі з «Карпатами». Хвилює те, що ми не зовсім розуміємо, чого чекати від нинішніх «Карпат». Сама гра у них перебуває у процесі становлення, наскільки я розумію. Триває перебудова... Цей процес можна по-різному називати, але він є і ще не завершений. Тому команда вдвічі небезпечніша, адже не зовсім розуміємо, чого чекати від суперника. Матч з «Динамо» – не особливо показовий. Останній поєдинокльвів’яни виграли, тому настрій у них буде позитивний.

– В останніх турах «Карпати» обходилися практично без легіонерів...
– У Львові є багато знайомих мені гравців, з якими ми разом працювали. Є й такі, які починали при мені. Тому буду тільки радий зустрічі з цими хлопцями.

– Стосовно приїзду «Карпат» у Маріуполь було чимало розмов. Ви не спілкувалися з представниками львівського клубу щодо цього?
– Жодних розмов не було, але особисто я ніколи не сумнівався у тому, що ми гратимемо у Маріуполі. Хто-хто, а «Карпати» приїдуть. Вони – безстрашні. Як футболісти, так і вболівальники. Я буду радий бачити фанатів. Я не знаю такого міста, куди б не поїхали вболівальники «Карпат». Крім того, повірте, і у Маріуполі знайдуться прихильники «Карпат», адже у нас живе багато людей із західної України. Тому я не бачу жодних проблем із проведенням цього матчу.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
усе вірно