Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 февраля 2023, 07:34
4169
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нам доведеться повернутися, щоб догравати тайм»

Керманич «Дніпра-1» розповів про перерваний матч із «Суднобудівником»

| Обновлено 17 февраля 2023, 07:34
4169
0
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Нам доведеться повернутися, щоб догравати тайм»
ФК Днепр. Дмитрий Михайленко

Поєдинок 4-го туру Другої ліги між «Суднобудівником» і «Дніпром-1» учора не дограли через зливу, яка зробила газон стадіону непридатним для продовження матчу.

Головний тренер «Дніпра-1» Дмитро Михайленко висловив свою думку з цього приводу.

— Дмитро Станіславовичу, матч не дограли. Ваш колега зізнався, що дуже засмучений, адже впродовж тижня ретельно готувалися до гри з лідером. Прокоментуйте сьогоднішні події у Миколаєві.
— Так, ми теж звісно засмучені, адже нам прийдеться повернутися, щоб догравати тайм. Нам буде потрібно шукати вільне вікно у календарі, змінювати свої плани. Так, погода внесла свої корективи ще кілька годин тому ми потерпали від спеки, а тут трапилася така різка зміна погодних умов, дуже сильна злива, поле швидко розкисло — приймаємо все так як є, ми не можемо у таких випадках нічого змінити, тому будемо чекати на рішення компетентних у цих питаннях фахівців, та сприймемо будь яке рішення.

— Тренер суперників зізнався що здивувався коли не побачив у заявці Сергія Кравченка, вони продивлялися ігри, готувалися до протистояння з Сергієм у центрі поля, а Він навіть не приїхав у Миколаїв, до речі, чому саме?
— Щодо відсутності Кравченка, то тут декілька моментів, як Ви знаєте він тільки нещодавно залікував важку травму, тому ми вирішили у досить далеку подорож його не залучати, ну і друге — в нас у середу дуже не проста гра і там участь Сергія буде більш обґрунтована, він зараз займається по індивідуальній програмі, тож до дербі сподіваюсь Кравченко буде готовий допомогти команді. Що до слів тренера «Суднобудівника» , подивимось, якщо на Сергія так налаштовувались і засмутилися його відсутністю, можливо, коли будемо догравати цю гру, то приїде і Кравченко, подивимося (посміхається).

— Ще питання по грі, точніше по тій частині котра відбулась, що Ви цікавого побачили за 45 хвилин, та кому ця злива все ж таки пішла на користь?
— Якщо б і далі була спека, було би важко і нам, і суперникам, але якість поля грала би на нашому боці, ми краще тримаємо м`яч, тож, суперникам було б ще важче, бо довелося б бігати ще більше, але навіть на такому затопленому газоні в нас були моменти. Шкода знову є проблеми у реалізації гравців групи атаки… потрібно використовувати перевагу, шукати свої моменти та намагатися більш вдало діяти, коли момент вже створений. Нам потрібно додавати в атаці, нападаючі повинні забивати більше.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.