Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2945
0

Орест ЛЕБЕДЕНКО: «З Ярмоленком грати важко»

Футболіст «Карпат» прокоментував поразку від «Динамо» (0:5)

Орест ЛЕБЕДЕНКО: «З Ярмоленком грати важко»
ФК Карпаты. Орест Лебеденко

Відсутність Ґуідо Кортеджано та Олександра Османа змусила тренера шукати порятунок для лівого флангу захисту у молодіжній команді «левів». Нагоду дебютувати в «основі», ще й проти грізного суперника з Києва, отримав вихованець клубу Орест Лебеденко. Про емоції після гри з «Динамо»карпатівець розповів Інформаційному центру ФК «Карпати».

«Ми не сподівались на те, що грати проти «Динамо» буде легко. Кияни – суперник високого класу, сьогодні вони це довели. Звичайно, з Ярмоленком грати важко, він не давав себе обігрувати. Хотілось пропустити якнайменше голів. На жаль, вийшло зовсім навпаки» – каже Орест.

«Тренер просив нас грати агресивніше, діяти вужче до футболістів суперника, не давати їм себе обігрувати. Провалювали конкретні епізоди, а динамівці такого не пробачають. Шкода, що у наші ворота залетіло кілька «простих» м’ячів. Рома Мисак зіграв впевнено, та десь не пощастило».

«Мій дебют? Всі емоції забрала гра та кінцевий результат. Зараз важко аналізувати матч. Приїдемо до Львова, подивимось на свої помилки, будемо намагатись з новими силами підійти до поєдинку зі «Сталлю» – підсумував карпатівець.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.