Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3546
1

Юрій ТКАЧУК: «Перша думка після матчу з Динамо – закінчити з футболом»

Новачок «Карпат» – про розгромну поразку в Києві

Юрій ТКАЧУК: «Перша думка після матчу з Динамо – закінчити з футболом»
ФК Карпаты. Юрий Ткачук

Новачок «Карпат» Юрій Ткачук розповів про дебютний поєдинок за «зелено-білих», який припав на матч проти «Динамо» (0:5).

«Не можу підібрати правильних слів, щоб оцінити сьогоднішній поєдинок. Не хочу говорити на емоціях, але гру ми повністю провалили. Таке відчуття, що нас взагалі не було на полі. Здавалось, «Динамо» обіграло нас на одній нозі та робило все, що їм заманеться.

У фізичному плані ми добре готові. Цілий тиждень наполегливо готувались до матчу проти київського «Динамо». Те ж саме стосується і морального налаштування. Не знаю, чого не вистачає команді. Важко пояснити, чому нічого не виходить на полі, чому вже третю гру поспіль немає результату. На тренуваннях робимо все правильно, готуємось не жаліючи власних сил, викладаємось на повну.

У другому таймі збавляємо оберти. Знов таки, не можу цього пояснити. У мене немає жодної думки стосовно подібної гри. Потрібно з’ясовувати, нехай тренери розбирають цю ситуацію. Перша думка зараз – це закінчити з футболом. Думаю, тільки за рахунок роботи можна пройти цей період», – сказав Ткачук.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ram-le
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил