Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 июля 2017, 13:44
1072
0

Сергій КРАВЧЕНКО: «В нас досить непогані перспективи»

Капітан СК «Дніпро-1» прокоментував старт сезону для своєї нової команди

| Обновлено 29 июля 2017, 13:44
1072
0

Сергій Кравченко, капітан СК Дніпро-1 дав коментар пресс службі після перемоги у черговому матчі.

— Сергій, ми бачимо, що все йде по плану: пройшли у наступний етап Кубку України. Питання як до капітана, на вашу думку, сьогодні хлопці відчули різницю, якщо порівнювати з ФК Металіст-1925? Мабуть, попереду у команди багато цікавого?
— Так, головна задача була пройти у Кубку і зустрітися з кимось вищим по рангу, ніж Друга Ліга, завжди цікаво грати з більш досвідченими суперникам, та й молоді це потрібно аби набиралися досвіду. Сьогодні ми зіграли дуже гідно з хорошою командою Першої ліги,повністю перегравши суперників у деяких моментах. Наприклад, з харків’янами наша гра була гіршою. З такими результатами та, я думаю, в нас досить не погані перспективи.

— У другому таймі вболівальникам та журналістам здалося, що наші молоді гравці трохи сплутали штрафні майданчики і почали грати тікі-таку у своїй зоні. Це можна пояснити легким нервуванням чи малим досвідом?
— Скоріше за все, це легка розслабленість, адже вони впевнені були вже у вдалому результаті. Другий гол нам більшої впевненості, адже перший гол був трохи слизьким. А вже після голу Сніжко ми заспокоїлися. В цілому гра була динамічною і атмосферною, а наш стадіон і поле нам тільки сприяли грати в той футбол, якому нас вчать тренери і який дуже схожий на стиль Вищої ліги.

— А тепер питання про високі матерії: підслухали розмову між журналістами, які говорять, що якщо в попередніх командах Сергій Кравченко ніби захищав кандидатську роботу, то команді Дніпро-1 він став вже професором. Як ти сам до цього ставишся?
— Не хочу себе оцінювати. Вони кажуть на мене профессор? (сміється) Та ні, просто гра і стиль команди — саме той футбол, який мені пасує. Тут я можу себе проявити найкраще. А от якщо б футбол був на швидкість, я б не так виділявся. Хоча, з боку воно іншим видніше. Власне, для чогось мене ж сюди взяли.

— На прес-конференції тренер ПФК Суми Ілля Близнюк сказав, що якщо б Кравченко не було б у команді, то команда б не була б такою успішною, що ти про це думаєш?
— Не зовсім згоден. Можливо, я додаю надійності у центрі поля, і тому немає великих втрат. Якщо б замість мене на полі грав молодший та менш досвідчений, команда грала б так само, просто з більшою кількістю помилок.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду
Бокс | 29 марта 2024, 01:57 0
Экс-чемпион мира: Фьюри выставляет себя идиотом. Он знает, что попал в беду

Карл Фроч прокомментировал поведение Тайсона перед боем против Александра Усика

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.