Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 21 июля 2017, 10:23
728
0

Роман ДЕБЕЛКО: «Граємо за ім’я клубу і за вболівальників»

Футболіст «Карпат» поділився очікуваннями від матчу проти «Ворскли»

| Обновлено 21 июля 2017, 10:23
728
0
Роман ДЕБЕЛКО: «Граємо за ім’я клубу і за вболівальників»
ФК Карпаты. Роман Дебелко

Пройшовши з командою літні збори та передсезонну підготовку, Роман Дебелко ретельно готувався до його першої появи на полі у складі «зелено-білих». Чекати довго не довелось, вже у стартовому поєдинку «левів» у новому чемпіонаті форвард отримав можливість дебютувати за львів’ян. Чи задоволений він недільною грою проти «Зірки» та чого чекає нападник від матчу з полтавчанами Роман Дебелко розповів в інтерв’ю для Інформаційного центру ФК «Карпати».

«Враження від гри із «Зіркою» двоякі. З одного боку дуже задоволений, що вдалось у першому поєдинку чемпіонату дебютувати за «Карпати». Багато людей прийшло підтримати команду, це справді приємно. Єдине, що нас засмутило – результат матчу. На жаль, не змогли перемогти, хоч були дуже близькими до цього. Не вистачило долі везіння, трішки забракло майстерності у завершальних діях, як наслідок, не змогли дотиснути «Зірку». Впевнений, у наступних турах ми все ж візьмемо свої очки».

«Ні для кого не буде здивуванням, що на «Ворсклу» команда налаштована вкрай серйозно. Ніякий результат, окрім перемоги нас не влаштує. Розумію, коли виходиш на поле проти топ-команди і тримаєш у себе в голові хоча б нічийний результат. Так, полтавчани досить міцний, сильний колектив. Не буду приховувати, нам буде нелегко діяти проти них у неділю. Тим паче, зважаючи на те, як команда Василя Сачка підсилилась у літнє міжсезоння. Запевняю, що нас це не лякає, більше того, ми вийдемо повністю готові до поєдинку з «Ворсклою» – говорить Роман.

«Чесно кажучи, не думаю, що на фізичний та психологічний стан полтавчан сильно вплине їхній «пізній» матч з «Шахтарем». Думаю, для них буде справою честі привезти додому очки, зважаючи на результат гри з гірниками. Перемога потрібна обом командам, буде непростий матч».

«Повторю слова партнерів, що ми граємо не тільки за себе, за своє ім’я, за ім’я клубу, а також за вболівальників, котрі приходять на стадіон та підтримують нас. Можна сказати, що таким чином ми їх теж представляємо як мешканців Львова. Запевняю, команда зробить усе можливе, щоби показати якісну гру у неділю. Тож закликаю фанів відвідати поєдинок проти полтавської «Ворскли» – резюмував нападник.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?
Футбол | 26 апреля 2024, 12:00 0
Как выглядит таблица АПЛ после перенесенных матчей 29-го тура АПЛ 2023/24?

«Арсенал разгромил «Челси», фиаско «Ливерпуля», уверенная победа «Манчестер Сити»

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.