Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 июля 2017, 20:06
834
3

Роман МИСАК: «Не маємо права на помилку с полтавчанами»

Голкіпер «Карпат» - про стартовий тур чемпіонату

| Обновлено 18 июля 2017, 20:06
834
3
Роман МИСАК: «Не маємо права на помилку с полтавчанами»
ФК Карпаты

«У душі залишилась образа за те, що не здобули позитивного результату. Але є і позитивні враження від гри. Так, десь нам не вистачило завершального удару. Перший тайм показав на що ми здатні, гра команди вже змінилась і продовжує змінюватись у кращий бік» – почав Роман.

«Як на мене, перший матч для Ґуідо видався вдалим. Можу відзначити те, що мені з ним досить зручно грати. Те ж саме можу сказати і про інших новачків «Карпат», які дебютували у недільному матчі проти «Зірки». Вони показали хороший рівень гри, я впевнений, що з кожним матчем він тільки зростатиме».

«Мовний бар’єр? Ми його не відчуваємо. Себа Рібас за ці кілька днів вже вивчив більше українських слів аніж Даушвілі за кілька років (усміхається). Кожен з хлопців старається, вчить найбільш вживані слова. Можу сказати, що на футбольному полі існує одна, зрозуміла для всіх мова».

«Не будемо дивитись на статус команди, адже розуміємо, що нам у кожній грі потрібно брати три очки. На жаль, не вийшло цього зробити у поєдинку проти «Зірки». Тож тепер не маємо права на помилку з полтавчанами».

«Хочу подякувати вболівальникам, що у неділю прийшли на стадіон та підтримували нас до останньої хвилини. Хочу сказати їм, щоби не робили висновків по першій грі чемпіонату. Потрібно розуміти, що як новим тренерам, футболістам, так і команді в цілому потрібен час, аби вже незабаром фани побачили бажані «Карпати». Закликаю їх прийти на «Україну» на матч з «Ворсклою», а ми, у свою чергу, зробимо все можливе аби потішити їх грою та результатом» – підсумував кіпер.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
Роман МИСАК: «Не маємо права на помилку с полтавчанами»
Краще помовчи, бо Ворскла не Зірка, а значно потужніша команда.
Dragon9
Роман, тобі не місце у воротах... або взагалі футбол то не твоє
deN_92
вона це показала у грі з Шахтарем...