Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 13 июня 2017, 13:56
3077
11

Святослав СИРОТА: «Заварову краще пригадати свої результати»

Колишній футболіст та футбольний чиновник – про матч Фінляндія – Україна

| Обновлено 13 июня 2017, 13:56
3077
11
Святослав СИРОТА: «Заварову краще пригадати свої результати»
Твиттер ФФУ

Святослав Сирота поділився враженнями від матчу відбору на чемпіонат світу Фінляндія – Україна (1:2) та виступив на захист Андрія Шевченка.

«Я чудово знаю такі матчі, коли перемога дається важко, проте тим вона і цінніша для колективу. На початку червня футболісти в усіх чемпіонатах втомлені, нечасто в ці періоди буває яскрава гра. Я подивився також і паралельний матч нашої групи Ісландія-Хорватія, там взагалі не було ударів у рамку воріт аж до заключних хвилин, коли ісландці забили після кутового. Збірна України за всю історію дуже мало коли демонструвала феєричний розкутий футбол. Навіть коли виступав Шевченко, перемоги на виїзді над аутсайдерами з мінімальним рахунком за стриманої гри були звичними. Тільки раділи тоді їм більше, ніж зараз. І це дивно.

Скажу чесно: мене здивувала критики гри збірної від Олександра Заварова. Ми пам’ятаємо нічию з Молдовою і поразку вдома від Чорногорії, після яких Олександра Анатолійовича було звільнено з посади головного тренера. Існує кодекс корпоративної тренерської етики, який, на жаль, наші тренери часто-густо ігнорують, що неприпустимо, якщо ми вважаємо себе цивілізованими людьми. А щодо сезонної втоми гравців, то хочу зазначити, що футболісти в Україні готуються так само багато, як і в Іспанії, крім того, чемпіонат України тепер проводять у чотири кола. І мова йде не тільки про участь в матчах змагань, а звичайний тренувальний процес, якій розпочався ще в січні. Я бачу ту роботу яку проводить Шевченко, це сміливі і правильні кроки. Зараз від команди вимагають дуже багато, і дати результат зараз, і провести омолодження колективу, і все це при тому, що наші легіонери не грають у клубах, а рівень внутрішньої першості падає. В таких умовах робота Андрія Миколайовича достойна подяки. Команда справді міняється, і чим більше буде таких складних матчів, тим сильнішою буде команда», - сказав Сирота. 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SEMIRAMID
Сирота!
Что за бред ты несёшь?
За что Шевченку благодарность? За то, что продолжил низкий уровень игры сборной, заложенный на Евро? Абсолютно ничего нового с приходом Шевченко мы не увидели. Забил Беседин - Украина выиграла. А если бы не забил? Много мы голевых моментов создали у ворот Финляндии? Коноплянка закатил мяч в пустые ворота, не исключено, что с положения вне игры. Зато Коноплянка прекрасно вывел на ударную позицию финна, который пожалел сборную украины и пробил выше. А РАХИТский по своим воротам бьёт в простой ситуации - попал в перекладину, после чего фины забили!
Заваров. Что ты безмозглый Сирота винишь Заварова в ничье с Молдавией и проигрыше с Черногорией. Заваров был тогда главным тренером? Тогда критикуй Шевченко за ЕВРО-2016 - он же тоже был в штабе сборной у Фоменко.
Админы!
Вы хоть фильтруйте всякий мусор от горе-экспертов! Противно читать эту дурь, которая просачивается на ваши сайты!
WADO 1976
Сирота хай краще розкаже чому так сталося що збірну на ці два матчі очолив Заваров ,і де подівся головний тренер збірної України Олег Блохін ,що мав чинний контракт зі збірною ? І ще хай скаже чи може він уявити ситуацію коли , скажімо ,Баварія пропонує контракт чинному тренеру збірної Германії Льову ,той погоджується ? Щоб тоді з Баварією зробили б вболівальники ?
Отож ,а наші "патріоти" з Києва забирають в збірної головного тренера і плювати їм на збірну ,і в якому стані вона залишиться на самому початку цикла відбору ,а винним в усіх бідах збірної для них завжди є чомусь Ахметов та Шахтар !
kylt_lichnosti
Он прав, когда вспоминает, что работа футболиста это не только официальные матчи играть.
Они тренируются постоянно и я сомневаюсь, что хорваты из Испании тренируются сильно больше.
WADO 1976
SEMIRAMID, сегодня тот редкий случай когда я с тобой полностью согласен !
zahar-skarceni1979
Этот сиротка ужэ надоел!!!почему спорт юа...печатает интервью разных некому ненужных пройдох!!!сирота ,експерт федорчук и.т.д!!!СИРОТА МОШЕННИК ,а вы его интервью печатаете!!!!!ГАНЬБА!!!!!