Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 июня 2017, 15:35
5161
9

Микола ПАВЛОВ: «Я підтримав Десну, а потім дізнався про їхній бюджет»

Відомий фахівець прокоментував ситуацію з недопуском чернігівської «Десни» до УПЛ

| Обновлено 12 июня 2017, 15:35
5161
9
Микола ПАВЛОВ: «Я підтримав Десну, а потім дізнався про їхній бюджет»
Sport.ua. Николай Павлов

Керівник Всеукраїнського об'єднання тренерів відомий фахівець Микола Павлов прокоментував ситуацію з недопуском чернігівської «Десни» до змагань у Прем'єр-лізі

«Коли трапилася ситуація з Черніговом, до мене хтось звертався за інтерв'ю і я сказав: «мені боляче за тренерів, які опинилися в такій ситуації. Вони готувалися, вони грали, домагалися результату». Я бачив їх інтерв'ю. Другий тренер, Приходько, по-моєму, казав: «якби атестаційний комітет, який розбирав цю ситуацію, дав нам час, ми б щось зробили». Але я не функціонер, я не знаю всіх цих речей.

Потім, коли почалося бродіння, я дізнаюся про бюджет в 500 тисяч. Як може бути бюджет 500 тисяч на рік? Ну як?! Невже ті керівники, які йшли туди і показували документи, не знали, що буде? Виходить, чиновники в «Десні» не відповідають результатам команди.

Я згадую слова Лобановського. Є клуб і є команда. Команда - це головний тренер, тренувальний процес, гравці і все інше. Але якщо головний тренер не буде цікавитися, які зарплати отримують футболісти... Зараз деякі тренери кажуть: «Я не знаю, скільки отримують у мене футболісти». Я в команду не йшов, якщо не знав, хто скільки отримує. Кажуть, конфіденційна інформація. Так я не йду в таку команду! Я не будуть з ними розмовляти! Я повинен знати, скільки отримує футболіст, скільки прибиральниця, водій.

У мене багатий досвід роботи з керівниками, які в українському футболі чогось добилися і з клубами і командами. І в цій ситуації я звинувачую чиновників, які знаходяться в «Десні», які відстали від результату команди, а страждають тренери. Я завжди буду захищати тренерів. І завжди буду підтверджувати свої слова, що вони заслужили бути в Прем'єр-лізі, а не «Верес». Як тренери. А як функціонери? Не знаю», - прокоментував керівник Всеукраїнського об'єднання тренерів відомий фахівець Микола Павлов.

Источник Depo.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Виктор Костюк
А как там в Динамо К. сейчас, все прозрачно? Какая официальная зарплата в Ярмоленко, и сколько на самом деле он получает?
FKTNMNTN
Считаю совершенно оправданным желание знать зарплату игрока. Это позволяет выстраивать межличностные взаимодействия внутри команды. Ну и конечно 500К - это, надеюсь, не в гривнах хоть? Если в гривнах - то сложно понять какие-либо претензии людей из Чернигова.
tarasbulba007
Сначала дал комментарий,а потом решил вникнуть. Молодец!
babovoz
Хай грають, як можуть. І такий бюджет є- прекрасно. Десна заслужила грати в вишці? Заслужила. Перед чемпіонатом їй ніхто не казав, що можете не бороться, бо у Вас грошей немає? Не казав. А тепер почали видумувати. Не у всіх команд є хазяїни олігархи, яки лишні гроші вкрали у самого ж народу