Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 июня 2017, 12:17
929
0

Збірна України U-18 перемогла Польшу

Українська команда забила у ворота поляків два м'ячі

| Обновлено 09 июня 2017, 12:17
929
0
Збірна України U-18 перемогла Польшу
ФФУ

У четвер, 8 червня, юнацька збірна України серед гравців 1999 року народження здобула перемогу у першому з двох запланованих контрольних матчів проти своїх польських однолітків.

Забивши по голу в кожному з таймів та нереалізувавши ще кілька чудових нагод для взяття воріт, команда Олександра Петракова у Щасливому впевнено перемогла юнацьку збірну Польщі.

Початок зустрічі був за гостями. Не сказати, що збірна Польщі змушувала оборону «синьо-жовтих» працювати на повну, але гості більше володіли м’ячем, подовгу розігрували комбінації, намагаючись знайти шпарину у захисті українців. Втім, «синьо-жовті» діяли спокійно та виважено, а згодом швидко окреслили свої наміри, провівши швидку контратаку на 14-й хвилині, яку ударом з меж карного майданчика завершував Супряга – поляків від голу врятував голкіпер. За чотири хвилини після розіграшу кутового м’яч ледь не побував у воротах гостей, але в останній момент захисники польської збірної виправилися. Збірна Польщі відповіла у середині тайму, коли Модер після швидкого контрвипаду пробивав метрів з 18-ти, м’яч пролетів поруч зі стійкою.

Як потрібно реалізовувати моменти українці продемонстрували на 32-й хвилині зустрічі. Супряга, відірвавшись від захисників після довгої передачі зі штрафного, елегантно перекинув м’яч через Маєскі, який далеко вийшов із воріт.

До свистка на перерву «синьо-жовті» мали ще декілька нагод збільшити рахунок. Зокрема, Владиславові Вакулі, який здорово обіграв кількох опонентів, не вистачило дещиці, аби відправити м’яч у кут воріт.

Поляки також намагалися не відсиджуватися у захисті. Інша справа, що за щільного захисту «синьо-жовтих» гості могли розраховувати лише на індивідуальну майстерність. Найнаполегливішим був Якуб Модер, але в одному випадку добре зіграв на виході Кожухар, в іншому – форвард «Леха» схибив.

По перерві після низки замін, перевага українців стала ще більш відчутнішою, а небезпечних моментів поблизу воріт гостей значно побільшало. Так, на 64-й хвилині Булеца якимось дивом не переправив м’яч у сітку після флангового навісу Корнієнка. Останній, до речі, став автором другого голу у матчі, впевнено реалізувавши пенальті на 72-й хвилині.

До завершення поєдинку гарні нагоди змінити цифри на табло мали Веремієнко та Хучбаров, але фортуна цього вечора вирішила зіграти за гостей. Отримати її прихильність українці зможуть уже в суботу – 10 червня команда Олександра Петракова проведе другий контрольний матч проти збірної Польщі.

Україна U-18 – Польща U-18 – 2:0
Голи:
Супряга (32), Корнієнко (74, з пенальті)

Україна U-18: Кучерук – Бондар, Попов (Сафронов, 69), Миколенко (Авраменко, 79), Хахльов (Мусолітін, 59), Корнієнко, Булеца (Янаков, 69), Супряга (Кулаков, 69), Дришлюк (Веремієнко, 69), Вакула (Хучбаров, 46), Сухар.
Польща U-18: Маєскі – Ольжевскі (Кнабель, 60), Пухаш, Жота (Миколаєвські, 63), Маковські, Квятнієвські (Вікторук, 15), Жумаські, Масейржинські (Курміновські, 46), Канах, Модер (Ходина, 46), Ліщарж (Лусіуш, 63).

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон
Футбол | 19 апреля 2024, 07:23 4
Серия А обеспечила себе 5 мест в Лиге чемпионов на следующий сезон

Италия точно не опустится ниже второго места по итогам сезона

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.