Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 июня 2017, 15:36
2010
4

Гельзін звинуватив Баранку у шантажі і залякуванні своїх футболістів

Президент «Олімпіка» розповів про неправові методи розслідування італійського спеціаліста

| Обновлено 05 июня 2017, 15:36
2010
4
Гельзін звинуватив Баранку у шантажі і залякуванні своїх футболістів
Sport.ua. Владислав Гельзин

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін звинуватив голову Комітету етики та чесної гри ФФУ Франческо Баранку у шантажі і тиску на гравців своєї команди.

«Франческо Баранка не пред`явив жодного доказу причетності наших гравців до договірних матчів. Він заявив, що запідозрив наших футболістів у нечесній грі. Ми одразу пішли назустріч йому і запропонували співпрацю. Ми запросили Баранку до Білої Церкви, де базується молодіжний склад «Олімпіка» і дали можливість італійцю допитати футболістів. Ми попросили, щоб всі розмови записували на камеру і були готові пред`явити громадськості всі записи. Італієць відмовився від зйомки. Це вже дивно і незрозуміло. Ми йому гостинно відчинили двері, а він почав шантажувати футболістів.

Італієць викликав на індивідуальну розмову нашого капітана. Питає, чому він грав «на кантору». Наш футболіст запевнив, що діяв чесно. Відтак Баранка запросив іншого гравця «Олімпіка» і повідав йому, що капітан команди уже зізнався у скоєному і просить його зробити це саме. Мовляв, якщо зізнаєшся зараз, то і далі гратимеш у футбол. Якщо ні, то забудеш назавжди про кар`єру. Також футболістам погрожували, що їхній клуб дискваліфікують з єврокубків. Таким чином допитували п`ятьох спортсменів. І це при тому, що
немає жодного доказу того, що гравці порушили правила чесної гри. Я вважаю, що людина, яка зайняла такий високий пост, повинна використовувати правові методи боротьби з договірними матчами, а не шантаж. Франческо Баранка не соромитьтся казати, що йому потрібно дати громадськості гучну справу, щоб відпрацювати запрошення в Україну. Прикро, але італієць вибрав собі жертву «Олімпік», - сказав Гельзін.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Ну,Захар, вы загнули! Всех не получиться - некому играть будет в Украине. Но начинать с кого-то надо. то что выбрали именно Олимпик, то тут я с итальяшкой согласен на все 100%, это самая конторная команда. Но тут загвоздка в одном - у нас нет правовой базы чтобы раскручивать такие команды и их руководителей, а то что есть, не выдерживает никакой критики! Ну, предположим, добьется Баранка решения суда на прослушку игроков Олимпика и руководства команды, так еще не высохнут чернила на постановлении суда, как эту информацию будут знать ВСЕ, против кого это все будет затеяно! Это не Европа, где в Испании и Италии 4-е года прослушивали игроков команд, и никто до арестов не знал об этом. У нас это из области фантастики. А признаваться никто не будет - за правду могут и на тот свет отправить, за меньшие деньги жизни лишали....
icebeer
Баранка включил режим "капитан Катани",но остался при этом прежним баран-кой.
okoronkwo-aizek
Хай би краще поцікавився рівненським Вересом.
zahar-skarceni1979
Нужен СВОй , а не баранка!!!Разбираться конечно НАДО и есть над ЧЕМ!!!!И не только в этом эпизоде ,а во всех случаях!!!СО всеми безИСКЛЮЧЕНИЯ клубами!!!