Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 мая 2017, 00:04
9432
12

КОПОЛОВЕЦЬ: «Вчинок Коломойского – ганебний»

Екс-гравець «Карпат» - про крах «Дніпра»

| Обновлено 25 мая 2017, 00:04
9432
12
КОПОЛОВЕЦЬ: «Вчинок Коломойского – ганебний»
theballsports.com. Михаил Кополовец

«Цей вчинок ганебний, бо він спрямований на те, щоб залишити групу футболістів та тренерів без зароблених грошей, - сказав в інтерв»ю газеті «Експрес» Михайло Кополовець, - Треба називати речі своїми іменами -- це справжня афера. Прикро, але ми живемо в країні, де використовують першу ліпшу нагоду когось ошукати. А найстрашніше те, що ніхто не здивований такими новинами, бо всі давно звикли. Згадайте «Кривбас», «Арсенал», «Говерлу», «Металіст». Вони просто «кинули» живих людей на гроші. І «Дніпро робить це саме: змінює юридичну назву, викреслює дві літери із назви клубу і продовжує функціонування. Це несправедливо. Мені боляче. Боляче, бо колись я також був жертвою подібної схеми. Щоправда, «Говерла» не виплатила мені зарплату за два місяці. А деякі хлопці забули про зарплату за півтора року»

Нагадаємо, що «Дніпро» припиняє своє існування, щоб відродитися без боргів, мінусів за очками, трансферного бана. Про це повідомляє fcdnipro.com. Новий клуб, найймовірніше, буде називатися «Дніпро», повинен був почати змагання аматорів, але спробує заощадити рік за рахунок заявки відразу в Другу лігу завдяки інтеграції з іншим клубом. Один з варіантів -- ФК «Нікополь». Ну а далі -- злиття, перейменування і переїзд на «Дніпро-Арену», яка поки до кінця року перебуває в ексклюзивній оренді ГО Академія «Дніпра» ( структурі Коломойського).

Нинішнім футболістам «Дніпра» запропоновані контракти на рівні Прем'єр-ліги (орієнтовно 10-15 тисяч доларів на місяць, що як мінімум не нижче ніж у тійже луганської «Зорі»), і деякі вже погодилися почати сходження разом з новим «Дніпром».

Источник Expres Online
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
status1234567890
согласен...так поступают только пи.?.=сы .. никогда больше не буду болеть за днепр.. как там вообще остались игроки играть..если тем не заплатили где гарантия что вам заплатят...кругом одно кидалово..
checna-ebet-russia-7
В Европе таких примеров полно. Начиная от Глазго Рейнджерс заканчивая Пармой. Так что нечего ныть. После невыплаты зарплаты в течении 3 месяцев имели полное право в одностороннем порядке разорвать контракт. Теперь пацаны поиграли в Европе, увидели сколько они стоят на самом деле. Мне этих клоунов не жалко, они не знают куда бабки тратить, куда еще силикон и ботокс вколоть своим тупым женам.
reignofshakhtar
каломойський - сам ганьба українського спорту! Скільки клубів він загубив... Ще зубожілу Волинь треба добити, Нафтовик і домогти Карпатам та динамо (він їми не володіє, але має частку в них) - і взагалі стане топовим вбивцею!
FKTNMNTN
Мамкины экономисты подъехали. Кополовец это парнишка, который катает на область? Я пару раз бегал на гидропарке может у меня интервью возьмут? Все оперируют какими-то мифическими и отдаленными от реальности понятиями. Кто из вас готов отдать деньги кому-то просто так? - Именно этим занимаются владельцы футбольных клубов в Украине. По поводу платил-не платил игрокам и тренерам, думаю, что наликом им левые суммы часто выдавали - и всех все устраивало, потому Коломойский и уперся.
уух
щось останнім часом забагато цього КоЛоПовця стало.
чи лаври експерта манять? чи може у Вані Гецька "рука капьйе дєржать устала"?
mikhailmdnepr
Поговорите с путиным - он много интересного может рассказать о Коломойском.
Андрей Штогрин
.....Прикро, але ми живемо в країні, де використовують першу ліпшу нагоду когось ошукати.......
.........ага парма два раза банкротилась, фиорентина рейнджерс, портсмут.....
а мені прикро, що ти позорив нашу країну в пятій німецькій лізі.