Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 24 мая 2017, 20:48
1277
0

Максим ГРИСЬО: «В бронзових нагородах немає моєї заслуги»

Гравець «Карпат» - про медалі молодіжного чемпіонату

| Обновлено 24 мая 2017, 20:48
1277
0
Максим ГРИСЬО: «В бронзових нагородах немає моєї заслуги»
ФК Карпаты

Кінцівка минулого тижня видалася незвичною для Максима Грися. Герой матчу з «Дніпром» вимушений був пропустити поєдинок наступного туру з «Ворсклою», адже на «Дніпро-Арені» іменинник не тільки забив, а й отримав жовту картку і змушений був залишитися поза грою.

Втім тренерський штаб знайшов вихід із даної ситуації. Грися, а також ще одного дискваліфікованого футболіста Назара Вербного, делегував до молодіжної команди «Карпат», яка в суботу приймала на «Україні» одноліток з «Чорноморця». Назар та Максим мали нагоду згадати недалеке минуле і вийшли у складі дублю та відсвяткували з партнерами бронзові медалі першості.

– Ще до виходу на поле у складі «молодіжки» всі ми знали, що у паралельному матчі «Олімпік» поступився і «Карпати» достроково стали бронзовими призерами. У всіх нас був хороший настрій, однак ми не хотіли собі його псувати. Тому кожен мав велике бажання продемонструвати гарну гру і перемогти у підсумку.

– Ти тренуєшся з основою, однак мав змогу провести певний період часу з дублем. Яка атмосфера в команді Олександра Чижевського?
– Мені все сподобалося. Більшість гравців мені добре знайомі, однак з кількома хлопцями вперше вийшов на поле. Наприклад, із Назаром Стасишиним. Загалом в команді хороша атмосфера, всі одне одного підтримують.

– Після матчу з «Чорноморцем», у якому «Карпати» вирвали перемогу на останніх хвилинах, із роздягальні було чутно радісні вигуки – команда святкувала...
– Так, всі дуже раділи. Хоча у завойованих бронзових нагородах фактично немає моєї значної заслуги. Я провів лише кілька поєдинків за «молодіжку», а протягом всього сезону на медалі працювали інші футболісти. Однак приємно, що я потрапив у хорошу атмосферу.

– «Молодіжка» отримала чимало привітань.
– Так, після гри до нас зайшов генеральний директор клубу Юрія Дячук-Ставицький, а також головний тренер «Карпат» Олег Дулуб, його помічник Андрій Тлумак. Вони сказали хлопцям теплі слова і подякували за старання.

– Наступного дня за грою партнерів тобі довелося спостерігати з трибун. Як оціниш протистояння з «Ворсклою»?
– Важко дивитися зі сторони, коли розумієш, що не можеш допомогти. У нас не пішла гра...

– Чергову зустріч у Лізі Парі-Матч «Карпати» проведуть на «Україні» з «Волинню». Які спогади у тебе пов’язані з цим стадіоном?
– На цій арені я грав лише за дублюючий склад. На цих матчах, на жаль, не було багато вболівальників. Тому сподіваюся, що у суботу на «Україні» збереться чимало глядачів. Для нас зараз дуже важлива їхня підтримка. Нам нема куди відступати і треба набирати очки. Сподіваюся, що «Україна» буде для нас фартовою.

– Ти вже брав участь у західноукраїнському дербі. Для тебе поєдинки з «Волинню» – особливі?
– Не можу так сказати. Для мене особливого значення не має, з ким грати. «Карпати» зараз в такій ситуації, що на перше місце виходить результат. Ми маємо вигравати у будь-якого суперника. Незалежно від того, «Волинь» це чи «Ворскла».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.