Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 18 мая 2017, 12:51
964
0

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Всі збірники провели хороший матч»

Наставник збірної України сподівається, що всі гравці будуть готові до наступного поєдинка

| Обновлено 18 мая 2017, 12:51
964
0
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Всі збірники провели хороший матч»
ФФУ. Андрей Шевченко

Головний тренер національної збірної Андрій Шевченко після завершення фіналу Кубку України прокоментував його підсумок, гру потенційних збірників та розповів про власні очікування від наступної зустрічі в рамках відбору до ЧС -2018 зі збірною Фінляндії.

«Гра вийшла дуже гарна, але була помітна втома і тієї, й іншої команди - все ж таки кінець сезону. І десь особливо до кінця гри втома футболістів стала дуже помітною. Великих швидкостей обидві команди не продемонстрували, але в цілому був дуже хороший футбол. «Динамо» мало шанси та не скористалося ними. Натомість «Шахтар» свої шанси використав. Тому вітаю їх із заслуженою перемогою в Кубку.

Вважаю, що всі збірники провели хороший матч. Ми сподіваємося на те, що в останніх матчах, ті кому треба відпочити скористаються своєю можливістю для відпочинку, а ті кому потрібно більше грати, отримають потрібну ігрову практику.

Маю надію, що всі наші збірники будуть готові до наступної зустрічі у рамках відбіркового циклу, як фізично, так і психологічно. Нам дуже важливо, щоб гравці приїхали мотивовані, адже інший результат, крім перемоги, нас не цікавить».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.