Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 15 мая 2017, 13:07
608
0

Вадим КОСТЮЧЕНКО: «Шкільна футзальна ліга – це інвестиція у майбутнє»

У сезоні-2016/2017 рр. у турнірі взяли участь 30 000 учнів п’ятих класів з усієї країни

| Обновлено 15 мая 2017, 13:07
608
0
Вадим КОСТЮЧЕНКО: «Шкільна футзальна ліга – це інвестиція у майбутнє»
ФФУ

13 та 14 травня на майданчиках київського спорткомплексу ЦСК ЗСУ відбулися фінальні матчі  вже третього за ліком турніру «Шкільна футзальна ліга України». Всеукраїнські змагання були організовані за підтримки Федерації футболу, Асоціації футзалу, Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту та Міністерства освіти та науки.

У сезоні-2016/2017 рр. у турнірі взяли участь понад 3 000 шкільних команд та 30 000 учнів п’ятих класів з усієї країни. До всеукраїнського фіналу пробилися 16 найсильніших шкільних команд, які подолали міські, регіональні та зональні етапи змагань.

Важливість проведення подібних змагань в Україні беззаперечна , адже турніри допомагають підтримувати спортивний дух країни, сприяють фізичному розвитку нового покоління та сприяють вихованню майбутніх футбольних зірок.  «Шкільна футзальна ліга» - це інвестиція у майбутнє, один із наймасштабніших спортивних проектів для школярів в країні, - наголосив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко під час церемонії нагородження команд - Розвиток дитячо-юнацького футболу та футзалу були і продовжують залишатися пріоритетними для національної асоціації, а зростання з кожним роком кількості учасників змагань підтверджує те, що ми рухаємось у правильному напрямку».  

Як запевнив президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, подібні турніри - це лише початок, запевняє. «Ми на цьому не зупиняємося, - зазначив він. - Разом із Федерацією футболу України та іншими партнерами. продовжуємо опікуватися цим проектом, і зробимо все можливе щоб у наступному році кількість фіналістів збільшилась.  Головна мета цього турніру – підтримка здорового способу життя. Але ми також будемо раді, якщо хтось з цих юних та талановитих хлопчиків зможе дорости до рівня гравця національної збірної команди».

Відзначимо, що переможцями третього сезону «Шкільної футзальної ліги» стали учні ЗОШ № 47 з Херсона, які у фіналі переграли футзалістів бердичівського НВК № 10.

За підсумками Всеукраїнського турніру були визначені й найкращі гравці як в окремих номінаціях, так і у складах усіх шістнадцяти команд-фіналістів. Кожен з них був нагороджений пам’ятними призами від партнерів «Шкільної футзальної ліги України».

Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.