Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1684
1

Черкасский Днепр ищет стадион для следующего домашнего матча

Поле в Черкассах в ужасном состоянии

Черкасский Днепр ищет стадион для следующего домашнего матча

Матч 29-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги команда ФК «Черкаський Дніпро» мала зіграти вдома, 8 травня. Футбольний клуб чекав у гості команду «Нафтовик-Укрнафта» з міста Охтирка.

Але, у зв’язку з незадовільним станом футбольного поля на стадіоні «Центральний», цей домашній матч може перетворитися для команди майстрів «Черкаського Дніпра» на … виїзний. Наразі адміністрація футбольного клубу вивчає питання і розглядає варіанти проведення матчу не на Центральному стадіоні.

Головна футбольна поляна Черкащини останнім часом постійно перебуває в центрі уваги як громадськості, так і ЗМІ. Інформація про жахливий стан футбольного поля в Черкасах потрапила вже навіть на шпальти центральних ЗМІ. Говорять про нього і головні тренери команд, яким довелося останнім часом зіграти в Черкасах. Зокрема, головний тренер ФК «Полтава» Юрій Ярошенко на післяматчевій прес-конференції заявив, що «якість газону у них набагато краще, ніж тут. Він рівніший». І це при тому, що напередодні ФК «Полтава» перебувала в центрі скандалу: клубу мало не зарахували технічну поразку якраз через поганий стан їхнього футбольного поля.

Про те, яким чином буде вирішено питання пошуку альтернативних варіантів проведення матчу «Черкаський Дніпро»-«Нафтовик-Укрнафта», буде повідомлено додатково.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
meta1710
В Черкассах исчезли заводы, фабрики, аэропорт, рабочие места. Город умирает, а вместе с ним умирает и футбол. Быстро растут только кладбища обрамляющие город и особняки слуг НАРОДА. Все по плану.