Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 24 апреля 2017, 23:13
2336
3

Шевченко зустрівся з тренерами та представниками клубів УПЛ

Керманич збірної України вважає, що важливі рішення у вітчизняному футболі потрібно приймати спільно

| Обновлено 24 апреля 2017, 23:13
2336
3
Шевченко зустрівся з тренерами та представниками клубів УПЛ
ФФУ. Андрей Шевченко

24 квітня, у Будинку футболу відбулася робоча нарада за участі керівництва ФФУ, Прем’єр-ліги, головних тренерів і представників клубів елітного дивізіону, ініційована наставником національної збірної України Андрієм Шевченком.

На запрошення керманича «синьо-жовтих» пристали головні тренери та представники всіх клубів еліти з технічних причин не змогли прибути представники «Дніпра», які повідомили про це учасників зібрання, адже всі розуміють, що проблеми, в яких через соціально-економічні реалії опинився український футбол, потрібно вирішувати колегіально та спільними зусиллями. Долучилися до зустрічі й президент Федерації футболу України Андрій Павелко та представники телеканалів-трансляторів чемпіонату Прем’єр-ліги.

Андрій Шевченко  відзначив, що найголовніше завдання на сьогодні – повернути глядачів в Україні на трибуни та інтерес у вболівальників до гри мільйонів. «Потрібно виробити чітку загальну стратегію та спільні рішення, які працюватимуть на розвиток українського футболу, враховуючи сучасні реалії та інтереси збірних команд країни», - заявив головний тренер національної збірної України.

Одним із питань порядку денного було обговорення плану-календаря та формату майбутнього чемпіонату. Дискусія вийшла цікавою, свої думки висловили всі бажаючі, а вже у вівторок робоча група, урахувавши всі побажання, у тому числі й представників каналів-трансляторів, представить на розсуд клубів остаточний варіант. Пропозицію Андрія Шевченка щодо організації у наступному році зимових зборів національної та молодіжної збірних країни присутні підтримали одноголосно.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Valeriy Steblovskyy
Какие могут быть зрители на футболе в ноябре, в декабре, в марте? На наших открытых, продуваемых всеми ветрами стадионах. Играть необходимо с апреля по ноябрь. Тогда и зритель будет и качество полей.
zhevaua
Смотришь на эти рожи по краям от Шевы и понимаешь в какой #ОПЕ наш футбол!
sayik29
Шева каже, що треба підняти відвідуваність стадіонів, а збірна грає в Граці.... Л-логіка