Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Молодежные турниры
| Обновлено 16 апреля 2017, 13:28
832
0

Збірна України U-16 програла Словаччині по пенальті

Українська національна команда провела черговий матч на Турнірі Розвитку УЄФА

| Обновлено 16 апреля 2017, 13:28
832
0
Збірна України U-16 програла Словаччині по пенальті
ФФУ

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 16 років провела другий матч на Турнірі Розвитку УЄФА, якими цими днями триває у Польщі. Команді Олега Кузнецова забракло вдачі у серії післятмачевих пенальті у протистоянні із однолітками зі Словаччини – 1:1 (3:5).

Як і у матчі з норвежцями, «синьо-жовті» вже у дебюті гри опинилися у ролі наздоганяючих. Щоправда, атаки українців втілилися в успіх перед завершенням першого тайму – Біловар записав гол до свого активу.

Футбольна зустріч завершилася результативною нічиєю, і командам довелося вирішувати долю поєдинку і серії 11-метрових ударів. Збірна Словаччини реалізувала усі свої удари з «точки», а от у складі українців Завгородній та Шулянський схибили свої нагоди.

17 квітня збірна 16-річних проведе останню гру на Турнірі Розвитку УЄФА, і у фінальній зустрічі нашим хлопцям протистоятимуть господарі змагань – команда Польщі.

Словаччина U-16 – Україна U-16 – 1:1
Гол (Україна):
Біловар (35)

Україна: Моргун – Данилюк (Білик, 72), Дмітров, Біловар, Пінчук, Мельничук (Шулянський, 41), Гуров, Романюк (Ярош, 65), Шамич (Надольський, 41), Посєвкін (Дероган, 52), Сікан (Завгородній, 41)

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.