Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Россия
| Обновлено 08 апреля 2017, 15:37
5417
26

Батько Тимощука: «Анатолій – патріот, він хотів працювати в Україні»

Олександр Тимощук пояснив, чому його син вирішив обрати «Зеніт»

| Обновлено 08 апреля 2017, 15:37
5417
26
Батько Тимощука: «Анатолій – патріот, він хотів працювати в Україні»
ФК Зенит. Анатолий Тимощук

Батько відомого українського футболіста Анатолія Тимощука, Олександр Тимощук розповів про своє власне ставлення до вкрай неоднозначного вибору сину – працевлаштування в тренерському штабі пітерського «Зеніта».

«Мені, звичайно, важко бути об’єктивним, оскільки йдеться про мого сина. Ясно, що сприйняв новину болісно. Вважаю, що Анатолій дуже багато зробив для українського футболу і для Луцька, і це не можна перекреслити одним розчерком пера. Уже хоча б те, що він заснував у нашому обласному центрі й повністю фінансував дитячий футбольний турнір, який проводився щорічно — за «Кубок Анатолія Тимощука» змагалися не лише волинські, а й київські, білоруські, польські футболісти. Всі пам’ятають, як радісно, «на ура» зустрічали, коли привіз до міста, де народився, Кубок УЄФА (власне, тоді Анатолію було присвоєно звання «Почесний громадянин Луцька»).

Анатолій хотів працевлаштуватися в Україні на тренерську роботу. Але кожен клуб хоче тренера з ім’ям. А він був, як ми знаємо, гравцем. На рахунку Анатолія 144 зустрічі за збірну України і він за цією кількістю увійшов у десятку світових гравців, які найбільше захищали честь своєї країни. Так склалися обставини: у Санкт-Петербурзі в нього нова сім’я, житло, робота — тому він там. Знаю, що син був шокований, дізнавшись про акцію в Луцьку. Каже, якщо сесія прийме рішення і скасує почесне звання, то він змириться. Але переконаний, що нічого поганого для свого міста, для Волині не зробив. І хто знає, як буде завтра — може, за якийсь час він повернеться в Україну, патріотом якої був і є.

А відносно того, як ми маємо ставитися до непублічних українців, які працюють в Росії, то скажу одне: люди їдуть за кордон не від доброго життя. Якби вони в рідній державі мали достойний заробіток, щоб прогодувати сім’ю, то цього не було б».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол
Футбол | 01 мая 2024, 07:22 10
Куртуа прокомментировал гол Баварии, который Лунин пропустил в ближний угол

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно

Марино ПУШИЧ: «Черноморец? Говорят, это слабый соперник. Но я не согласен»
Футбол | 01 мая 2024, 21:45 1
Марино ПУШИЧ: «Черноморец? Говорят, это слабый соперник. Но я не согласен»

Главный тренер «Шахтера» прокомментировал победу над «Черноморцем» (4:1)

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhyr
от не потрібно рівняти людей, які мусять їхати на заробітки, щоб прогодувати сім"ю і людину, в якої практично є все....до того ж я не вірю, що з його ім"ям і досвідом він не зміг би працевлаштуватись в Україні (але ж тут йому не будуть платити, як в зеніті)
kden67
Дешёвая отмаза...не хочу считать чужие деньги,но думаю что их у Толяна достаточно,чтоб открыть свой бизнес в Украине.Как в футбольной ,так и в нефутбольной сфере.Связи наверху ,определённо, тоже есть.Мог бы приткнуться и при дворе фк Ренат(в широком смысле),думаю...жажда наживы,однако, пересилила его очень специфичный патриотизм.
orakal
Млять, ще один кормілєц
Владимир_Скидан( Ст.Оскол)
ну я понимаю что в Луцке не могли найти деньги на его зарплату, но тренером молодежи в Шахтер мог бы попробовать. или он себя видит минимум тренером основного состава клуба УПЛ?
tabinjoli999com.ua
Одним словом не нашлось в Луцке коллекции футболок и трусилей!! Толян Тимощук тебе должно быть стыдно страна убивает твоих братьев и сестер и грабит твою землю ,а ты поперся на заработки в СРАСИЮ!! лучше остался бы в Казахстане или кому то помощником тренера в Казахстане !! там хочяб нету Сепаров и П........!! неужели тебе нечего кушать?? неужели мало тебе денег? ты же еще разведенный детеи тебе не кормить кормит твоя жена!! и родители!! КАк можно так поступать !!!
M-E-S-S-E-R
"На рахунку Анатолія 144 зустрічі за збірну України і він за цією кількістю увійшов у десятку світових гравців, які найбільше захищали честь своєї країни" - на 80-х можна було закінчувати! ... "захищати честь своєї країни" і збирати футболки - трошки різні речі! Тимощук був чудовим гравцем, але працювати в лаптеногому каzапстані - це вибір зрадника... А зраднику не обов'язково видавати місця дислокації стратегічних об'єктів! Для цього треба просто промовчати, коли під твоїми вікнами бігає 6идлота з прапороми аква-фреша і криками "рассєя-рассєя", чи заробляти газорублі в мильній бульбашці, яка тратить бабло скрепної вати на неефективні покупки
airwolf77
батько зрадника, что тут сказать,защищает иудушку...больше впечатляет,,полет томагавков,по подельникам х@ла
уух
Nick Savran, 09.04.2017 03:17 -2
Я сам с Луцка, живу во Флориде. Толик молодец, один из немногих с Волынского края кого знает весь мир! Уважать нужно таких ребят за эго достижения!
----------------------------------------
весь мир знает Иуду. теперь уважать его за его "достижения"?
xyst78
А бабуся майкозбирача що сказала?
Сергей Полищук
Кайрат головного мозгу, схоже, нe відступає... І нові футболки Анжи чи Амкара в колeкціі нe допоможуть.
vad.p7
що син був шокований, дізнавшись про акцію в Луцьку. Каже, якщо сесія прийме рішення і скасує почесне звання, то він змириться. Але переконаний, що нічого поганого для свого міста, для Волині не зробив. І хто знає, як буде завтра — може, за якийсь час він повернеться в Україну, патріотом якої був і є.
Только сказочный дебил может не осознавать, что происходит между двумя странами.
Одинокий волк
Еще один страдалец от безденежья. Всему можно найти оправдание, даже предательству, понятно в кого тимошка пошел, папаня научил его всегда выбирать где лучше и трава не расти. А то, что тимошка капитанил и рекорды бил по набору матчей, - так от этого и спрос с него десятикратный, как с человека, который еще не так давно был одним из символов сборной Украины и который так задешево ее предал. Бог ему судья, для Украины он почил позорно в небытие.
Elblanko
Такое враження наче він вантажником за 4000 в місяць ішов. Нормальну зп в Україні, йому знайти можна було.
soloviovdo
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
WADO-1976
Зная твое умственное развитие , да и вообще будем говорить прямо - твою тупость ,уже давно тебе не отвечаю ,бесполезно ! Но в этот раз напишу ! Раз ты у нас такой "герой" - поедь в Россию или ближе ,на Донбасс , и покажи наглядно как нужно "требовать ,прекратить закидывать сюда оружие и убийц с соссийскими паспортами,так называемых "добровольцев"?"
Думаю мир не заметит исчезновение такого деб"ила как ты , в отличии от тех россиян ,которые любили Украину ,за что поплатились своей жизнью ! Например Немцов ! А их там судя даже из твоей статистики минимум 14% !
kostyasumy
Так же как Михалик, Девич и еще с десяток кормильцев, включая и самого Порошенко, получается...
zahar-skarceni1979
Все правильно!!!сделайте в нашей стране нормальную работу и достойную зарплату!!!А потом и что то можно говорить и рассуждать!!!ломать проще чем строить !!!это знает дажэ ребёнок!!!пусть все лодари крикуны попробуют заработать такое имя и репутацию как у Толика!Лежат на диванах или прогуливают уроки и пушут на Тимощука радости от лени и зависти!!!