Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 апреля 2017, 12:12
2258
2

Карпати і Salamander: зелено-білі серця

Львівській клуб уклав партнерство з відомим баварським концерном

| Обновлено 05 апреля 2017, 12:12
2258
2
Карпати і Salamander: зелено-білі серця
ФК Карпаты

Всесвітньовідомий баварський концерн SALAMANDER – виробник першокласних віконних та дверних систем – продовжує феєричне святкування свого сторічного ювілею укладенням стратегічного преміум-партнерства з ФК «Карпати». Із проханням прокоментувати вищезазначену безпрецедентну подію ми звернулись до директора компанії «Саламандер Індустрі Продукте Україна» пана Сергія Гончарука.

«Перш за все, мене охоплює безмежна, непідробна радість з приводу того, що початок стратегічного партнерства концерну SALAMANDER з ФК «Карпати» (Львів) увінчався трьома поспіль довгоочікуваними, яскравими й переконливими домашніми звитягами Львівських Левів на смарагдовому газоні «Арени Львів» у рамках Прем’єр-Ліги чемпіонату України з футболу», – розпочав пан Гончарук.

Протягом нетривалого міжсезоння на європейському ринку світлопрозорих конструкцій концерном SALAMANDER було розроблено фундаментальну програму святкування свого ювілейного року, спрямовану на активне просування власного бренду й підтримку своїх партнерів задля подальшого спільного успішного й динамічного розвитку. Одним із провідних загальноукраїнських іміджевих медійних заходів було обрано широку програму преміум-спонсорства з ФК «Карпати».

Чому саме ФК «Карпати»? Це один із небагатьох безперечно пізнаваних, самодостатніх й самоокупних мегауспішних проектів на теренах вітчизняного спорту із своєю славетною майже 55-річною історією й власними традиціями, що охоплюють душі й серця багатьох поколінь українців. Це без перебільшення автентичний загальнонаціональний бренд, що має мільйони своїх палких вболівальників і прихильників по всій Україні та за її межами, для яких кожен похід на матч чи його телевізійний перегляд – це не просто цікава подія, а частина особистої життєвої релігії!

Окрім того, концерн SALAMANDER й ФК «Карпати» направду мають багато спільного як у своїй історії, так і в сьогоденні:

1. Обидва бренди традиційно використовують зелено-біле забарвлення, а отже і логотип SALAMANDER виглядає дуже гармонійно на формі ФК «Карпати», утворюючи немовби вдалий союз двох зелено-білих сердець!
2. SALAMANDER – це баварський бренд, а яке ж місто, як не славетний Лемберг, що із замиранням подиху згадує романтичні часи бабці Австрії, ментально є найближчим до німецької культури й історії?
3. Головний офіс й склад SALAMANDER в Україні розташовані в місті Кривий Ріг, звідти ж родом й директор ТОВ «Саламандер Індустрі Продукте Україна», й Почесний Президент ФК «Карпати» Петро Петрович Димінський, й деякі футболісти клубу, які в свій час перейшли із прикро збанкрутілого ФК «Кривбас» (Кривий Ріг).
4. У Львові ж концерн SALAMANDER також широко репрезентований нашими партнерами та власним регіональним складом SALAMANDER Lemberg.

Підсумовуючи вищесказане, пан Гончарук зазначив: «Сподіваюсь, що наша автентична гламурна саламандрочка на формі львівських футболістів й надалі лишатиметься фартовим оберегом для ФК «Карпати», а ми продовжимо започатковану приємну традицію святкування спільних впевнених перемог на шляху виконання поставлених цілей від нашої співпраці для кожного з партнерів!».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
молодці! Розвивайтеся і надалі у цьому ж напрямку.
LembergWestUkraine
Вікна, морозиво, пошта... Пообліплували ту форму і телепаються в кінці турнірної таблиці.....