Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2422
2

Володимир ШАРАН: «10 гравців не зможуть зіграти проти Динамо»

Головний тренер «Олександрії» – про готовність команди до наступного матчу чемпіонату

Володимир ШАРАН: «10 гравців не зможуть зіграти проти Динамо»
pfcstal.com, Владимир Шаран

Напередодні матчу проти київського «Динамо» керманич «Олександрії» Володимир Шаран розповів про готовність команди до поєдинку.

«В своєму попередньому інтерв’ю я сказав, що хочу звернутися до президента «Динамо» Київ Ігоря Суркіса та головного тренера киян, мого друга та колишнього одноклубника, Сергія Реброва, з проханням дозволити орендованому Андрію Цурікову зіграти в матчі 23-го туру Ліги «Парі-Матч» між ФК «Олександрія» - «Динамо» Київ. Це було сказано дещо емоційно, так як у нас зараз непроста ситуація в команді – 10 гравців через травми та дискваліфікації не зможуть прийняти участь в матчі проти киян.

Але це було більш емоційне прохання, а ніж офіційне. Прекрасно розумію, що це практично неможливо. Тому на поєдинок з киянами ми виставимо тих гравців, які максимально функціонально готові до цієї зустрічі. Ми власними силами будемо намагатися показувати гідну гру проти чинного чемпіона», - сказав Шаран.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
yaarik
Разрешение или запрет арендованному игроку играть против "родного" клуба оговаривается в арендном соглашении. Вот когда подписывали соглашение, тогда и надо было "выпрашивать" это самое разрешение. А сейчас уже просто идет выполнение данных обязательств.
ramos2010
а на Шахту все гонят как только матч с Зорей на носу.. ну-ну, почитайте он сверху о нашем "чемпионе"