Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 27 марта 2017, 12:59
674
0

Звезда в Харькове провела двусторонку из трех таймов

Кропивницкая команда готовится к поединку с «Днепром»

| Обновлено 27 марта 2017, 12:59
674
0
Звезда в Харькове провела двусторонку из трех таймов
ФК Звезда

Кропивницька «Зірка» перебуває на навчально-тренувальних зборах у Харкові. Підопічні Романа Монарьова в рамках підготовки до другого етапу Ліги Парі-Матч загалом та матчу проти «Дніпра» зокрема провели учбово-тренувальну гру.

Як розповів наставник команди, у грі були задіяні всі футболісти, котрі провели три тайми. Результат у цьому тренувальному матчі був абсолютно неважливим. Основна увага приділялись роботі над фізичними кондиціями, напрацюванню тактичних схем, налагодженню взаємозв’язків гравців на полі. Діями своїх підопічних у цьому своєрідному протистоянні тренерський штаб лишився задоволеним. Тим паче, що ця «двохсторонка» проводилась на фоні неабияких навантажень, котрі отримала команда протягом останніх чотирьох днів. Від завтра «Зірка» виходить на тижневий цикл підготовки до матчу з «Дніпром».

На навчально-тренувальних зборах у Харкові кропивничани будуть до 31 березня і вже звідти вирушать на поєдинок 23-го туру Ліги Парі-Матч до міста Дніпро, де 1 квітня протистоятимуть однойменній команді. Початок гри на стадіоні «Дніпро-Арена» о 14:00.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.