Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 20 марта 2017, 13:56
638
1

Иван ОРДЕЦ: «Приятно, что в сборную вызвано столько игроков Шахтера»

Защитник национальной команды Украины поделился ожиданиями от матча с Хорватией

| Обновлено 20 марта 2017, 13:56
638
1
Иван ОРДЕЦ: «Приятно, что в сборную вызвано столько игроков Шахтера»
ФФУ. Иван Ордец

Захисник національної збірної України Іван Ордець розповів про виклик до команди та підготовку «синьо-жовтих» до відповідального виїзного кваліфікаційного матчу чемпіонату світу 2018 року із командою Хорватії.

- Іване, вітаємо Вас з поверненням до національної збірної! З огляду на те, що Ви маєте стабільну ігрову практику в «Шахтарі», напевно розраховували на виклик від Андрія Миколайовича?
- Якщо граєш в клубі і демонструєш хороший футбол, то рано чи пізно отримаєш виклик до національної команди. Дуже приємно, що покликали у збірну - ще й на таку гру. У Загребі нашій збірній необхідно вийти на поле, показати хорошу гру і спробувати перемогти.

- Як настрій у хлопців напередодні такого відповідального матчу? Все-таки Хорватія є лідером групи і фаворитом протистояння з Україною...
- Ми чудово розуміємо, що це за команда. Всі футболісти виступають в провідних клубах Європи, показують там хорошу гру. Багато з них грають в Лізі чемпіонів. Думаю, буде дуже хороша гра.

- Чи не побоюєтеся Ви того, що проти української збірної може зіграти фактор нестачі ігрової практики у низки футболістів в порівнянні з хорватською командою, третина складу якої сформована з учасників чвертьфінальних баталій Ліги чемпіонів?
- У нас є п'ять днів тренувань, протягом яких нам потрібно добре підготуватися до очної зустрічі з хорватами. У нас всі професіонали, і ми зобов'язані виходити і демонструвати хорошу гру. Звичайно, це мінус, що деякі хлопці не грають у своїх клубах. Неприємно, коли у тебе немає ігрової практики. Але, сподіваюся, це не складе нам проблем в матчі з Хорватією.

- Андрій Миколайович викликав до збірної десятьох гравців «Шахтаря», фактично зробивши донецький клуб базовим для збірної України. Чи відчуваєте Ви гордість за клуб в зв'язку з вибором тренера національної команди?
- Мені дуже приємно, що така кількість футболістів «Шахтаря» викликається до збірної. Тим більше, що зараз стиль гри збірної змінився - став більш схожий на той, який сповідує мій клуб. Більше гри в пас, менше ударів вперед. Думаю, що нинішній ігровий стиль збірної відповідає останнім трендам європейського футболу.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 23:34 50
Костюк обыграла 3-ю ракетку мира и вышла в полуфинал на турнире в Штутгарте

Марта добыла самую высокорейтинговую победу в карьере, одолев Коко Гофф

Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»
Футбол | 19 апреля 2024, 08:45 5
Крис САТТОН: «Из Зинченко сделали козла отпущения»

Экс-форвард «Челси» выступил в защиту украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.