Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 марта 2017, 18:49
4800
18

Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: «Карпаты не живут в хлеву и не едят как свиньи»

Львовский клуб отказался документально подтвердить сумму средств, потраченную на выезд в Сумы

| Обновлено 14 марта 2017, 18:49
4800
18
Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: «Карпаты не живут в хлеву и не едят как свиньи»
ФК Карпаты. Юрий Дячук-Ставицкий

Президент донецького «Олімпіка» Владислав Гельзін готовий виконати рішення Апеляційного комітету ФФУ і відшкодувати «Карпатам» кошти, що були витрачені під час перебування команди у Сумах, на початку грудня 2016 року. Однак, керманич донецького клубу не погоджується із сумою, мовляв, його команда теж їздить по Україні і знає, скільки коштують готелі та дорога. На думку Владислава Гельзіна, поїздка обійшлася «Карпатам» навіть не у 50 тисяч гривень.

Генеральний директор «Карпат» Юрій Дячук-Ставицький позицією президента «Олімпіка» здивований.

«Вибачте, але «Карпати» не живуть в хліву і не їдять, як свині! Наша команда отримує максимально-комфортні доїзд та умови, коли доводиться грати в інших містах. Через відсутність прямого залізничного сполучення, у Суми ми були змушені добиратися автобусом, повз сніжні заметілі та бездоріжжя. Свідомо приїхали туди заздалегідь, щоб провести тренування, але ж «Олімпік» пальцем об палець не вдарив, щоб підготувати навіть синтетичне поле. Команда тоді трішки побігала на крихітному майданчику».

«Тепер щодо коштів, що були витрачені на перебування нашої команди в Сумах. Проживання та харчування в готелі «Шафран» протягом двох діб обійшлося клубу в трохи менше, аніж 80 тисяч гривень. Ще 20 тисяч гривень пішло на транспортне забезпечення, адже відстань між Львовом та Сумами становить близько 900 кілометрів. Я наголошу ще й на тому, що у складі делегації, окрім гравців, тренерів, медико-адміністративного персоналу, відповідно до норм Регламенту, перебували також прес-секретар, офіцер безпеки та співробітник по роботі із уболівальниками. Наша команда завжди вирушає на виїзд у бойовому складі, а в Суми поїхав і технічний директор, оскільки, ми стежили за погодою і готувалися до різноманітних розвитків ситуації. Я нізащо не повірю у те, що на виїзні матчі донецький «Олімпік» вирушає лише у складі гравців і тренерів, що живуть вони у хостелі, а харчуються фаст-фудом. Але як же тоді зрозуміти слова президента «Олімпіка» про те, що поїздка в Суми обійшлася менше, аніж у 50 тисяч? Кожен клуб, який себе поважає, мало того, що старається забезпечити своїм футболістам найкращі умови, так ще й виконує норми Регламенту. Наприклад, про те, що матчі Ліги Парі-Матч повинні проходити на полях із системою підігріву».

«Загалом же «Карпати» витратили у Сумах трохи більше ста тисяч гривень. Щодо фінансових документів, то наш клуб надішле «Олімпіку» всього лише лист із банківськими реквізитами для переказу коштів, і не більше. Ми нікому нічого доводити не будемо, оскільки вже все доведено. Сума підтверджена первинними документами, що були подані «Карпатами» під час розгляду апеляційної скарги клубу на рішення КДК. І якби працівники «Олімпіка» добросовісно відносилися до Регламенту, якби проявили належний рівень співпраці з органом футбольного правосуддя і прийшли б на засідання АК ФФУ, то вони отримали б фантастичну можливість ознайомитися зі всіма фінансовими документами та не підставляти свого президента, який, очевидно, від незнання, говорить в ефірі несерйозні речі».

«І все ж жодна сума не здатна компенсувати сили та час, що були затрачені на дорогу до Сум, а також рішення нашої Федерації, яка попри усі логічні висновки та нормативно-правові документи, забрала у «Карпат» справедливу технічну перемогу» – зазначив Юрій Дячук-Ставицький.

Сьогодні стало відомо, що перенесений матч 17 туру між «Олімпіком» та «Карпатами» відбудеться 26 березня о 14:00 в Черкасах на стадіоні «Центральний». Таке рішення прийняла Дирекція Прем’єр-Ліги.

Нагадаємо, що 4-го грудня цей поєдинок не відбувся через неготовність стадіону «Ювілейний» у Сумах. КДК ФФУ ухвалив рішення перенести гру, назвавши причини, що спонукали арбітрів до відміну матчу, форс-мажором. У свою чергу, АК ФФУ постановив, що «Олімпік» повинен компенсувати «Карпатам» усі кошти, витрачені на поїздку до Сум, однак матч має відбутися.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна
Футбол | 28 марта 2024, 14:38 7
Названа причина смерти экс-футболиста сборной Украины Богдана Шершуна

Укус клеща спровоцировал рак мозга

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 11
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 15
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
coffee-man
Купе на потяг зі Львова до Сум коштує 463 грн(на 19.01.2017) в одну сторону. Тобто якшо брати в розрахунку на 40 чоловік, то буде трохи більше 37000. Якшо цю суму додати до розрахунків вище, то бде більше 100к. То шось Гельзин не вміє рахувати.
El Gato
Марка автобуса: NEOPLAN от 50-59 мест
Количество мест: 50-59 мест
Стоимость км: 16,00 грн
Это с сайта vesttrans.com.ua/avtobusy
1800 км на 16 грн = 28 800 грн
уух
alegofich, 15.03.2017 10:05
Тоді було б все ясно! Може там футболісти Фуагра з Дон періньйоном харчувались...?)
---------------------------------------------------------------------------
-----
Карпати організовували ту поїздку та витрачали власні (!) кошти виходячи з власного розуміння комфорту та співвідношення ціна/якість, а зовсім не твердій надії "поімєть" в майбутньону Олімпік "на бабкі"
відіграли б тоді - і все: витрати Карпат, хоч з фуагрою та Доном Періньйоном в Хайяті, хоч на хостел та біляші, так би залишились витратами Карпат. а скільки їм на себе рідних витрачати, - то їх власна справа, і ніхто, в тому числі і пан Гєльзін, їм в тому не указ
karron
Так саме компететентні органи визначили ціну і саме дисциплінарний комітет зобовязує Олімпік компенсувати витрати то чому Карпати ще раз мають щось доказувати Здається що в даному випадку Гельзин шукає халяву
уух
to zac76
-------------
все просто
- Карпатам должны компенсировать ТЕ расходы. в полном объеме
- кто должен? Олимпик, как , хоть и невольный, но "виновник торжества"
- Гельзин, расставаясь с деньгами, думаю, вправе требовать документального подтверждения
- Карпаты при всей своей правоте должны либо эти документы предоставить, либо, если они передали их в "компетентные органы", потребовать подтверждения сумм этими "органами".
Patriot  UA
Юрий ДЯЧУК-СТАВИЦКИЙ: «Карпаты не живут в хлеву и не едят как свиньи»
однозначно, бо вони львів'яни. а не .............!
Hawkins
С мусором своим разберитесь, а потом уже будете себя пяткой в грудь бить, что вы "львивяны".
zac76
мое мнение: то, что я прочитал, просто эмоциональная оценка, типа, мы потратили много, даже больше, чем хотим, чтоб нам вернули. Гельзин - не Ахметов, он пацан, конечно, не бедный, но чтоб так просто на слово отстегнуть сто штук - жаба давит. Я б тоже может зажал на его месте. Его слова про 50 тыс. просто эмоции, типа, не хочу так много платить.
Не знаю, что там Карпаты КДК показывали, и мог ли Гельзин увидеть тоже, но по-моему показать калькуляцию было бы нормально (если есть что показать и там не сплошные излишества типа жили в Киеве месяц со всеми фанатами, готовясь к матчу а потом поехали на игру на арендованных ферари )
Anton Semchishin
Чувак, правда, ты жалок. Думаю, тот ПТУ, который ты закончил гордится тобой. Место рождения чести не делает, тут дело в личностных достижениях, с которыми, судя по твоей желчи, у тебя беда.
GR1Fon
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
GR1Fon
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил