Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 марта 2017, 10:54
882
0

Игорь ЯВОРСКИЙ: «Беседин прогрессирует»

Экс-игрок «Металлиста» поделился своим мнением о матче «Динамо» - «Олимпик»

| Обновлено 07 марта 2017, 10:54
882
0
Игорь ЯВОРСКИЙ: «Беседин прогрессирует»
ФК Нива. Игорь Яворский
Відомий у минулому нападник тернопільської «Ниви» і «Металіста» Ігор Яворський поділився своїми враженнями від матчу на НСК «Олімпійський». 
 
«У київській зустрічі «Динамо» монотонно провело перший тайм, не показавши гри, яку вболівальники бачили в стартовому поєдинку весняної частини сезону з «Зорею». 
 
На другу половину зустрічі господарі вийшли більш мотивованими. У їхній грі з'явилося більше гострих передач, вони стали діяти набагато раціональніше, швидше доставляючи м'яч в чужий штрафний майданчик за допомогою поздовжніх передач. З виходом на заміну Яремчука відчувалося: ось-ось «Динамо» заб'є. Так воно і сталося. 
 
Якщо порівнювати «Динамо» і «Олімпік», то індивідуальна майстерність футболістів столичної команди вище, ніж у донеччан. Але при такій грі, коли немає самовіддачі і величезного бажання перемогти, може статися все, що завгодно. Якщо бути відвертим, то по тому, як складалася ситуація в київському матчі, «Олімпік» заслуговував на нічию. 
 
Приємне враження справляє прогресуючий Бєсєдін. Він - футболіст потужний, атлетичний. Хлопець докладає зусилля, в кожному матчі нагнітаючи обстановку біля чужих воріт. В осінній частині своєю манерою гри сподобався Циганков - гострий, агресивний вінгер, який може забити. Думаю, що ці футболісти ще повинні себе проявити в цьому сезоні».
 
Источник Expres Online
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.