Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 04 марта 2017, 09:28
1858
22

ФЕДЕЦКИЙ: «За сборную должны играть ребята с украинским сердцем»

Защитник «Дармштадта» – о ситуации с возможной натурализацией Марлоса

| Обновлено 04 марта 2017, 09:28
1858
22
ФЕДЕЦКИЙ: «За сборную должны играть ребята с украинским сердцем»
zimbio.com. Артем Федецкий

Захисник збірної України Артем Федецький прокоментував ситуацію з можливою натуралізацією бразильського півзахисника «Шахтаря» Марлоса.

«До Марлоса, як до футболіста, питань немає. Він один з кращих футболістів в чемпіонаті України, якщо не кращий. Але ми говоримо зараз про збірну України.

За клуб може грати будь-хто. А за збірну повинні грати хлопці з українською душею та українським серцем. Був уже один Тайсон, гравець «Шахтаря», який кричав, що хоче грати за збірну України. І як тільки прийшов виклик з Бразилії, він зразу ж сказав, що хоче грати за Бразилію, бо це його збірна», - сказав Федецький.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 22
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Мирослав Скоков
Поважаю Артем Тебе, як футболіста та особистість, але не можу з тобою тут погодитися! НА чемпіонаті у Франції ми вже бачили, як наша рідна збірна із хлопців з українською душею та серцем, не грала як справжня команда однодумців та друзів, а мучилася на полі! І перед чемпіонатом і під час нього всі грали сам за себе! Бачили ми, як хлопці із українською душею та серцем лупили один одного по писку та ганебно спотворювали динамівський гімн! При цьому спотворювали гімн в більшості саме гравці із українським серцем, дешею та паспортом! Про що Ти горориш Артем? Якщо гравець професіонал і людина, а не безмозгла істота, і готова грати за збірну, то він реально підсилить її! Хто зараз буде грати, якщо Коноплянка, Зінченко, Зозуля тупо відпочивають від футболу, а про інших не говорю взагалі, бо вони або в сраній раші на заробітках, або в клубах хрен нзна яких ліг! На даний час в нас є реальний дефіцит креативних атакувальних гравців, які можуть розвивати атаки і їх завершувати! Навіть дубовий Бланко-Лещук зараз виглядає сильнішим від наших деяких збірників!
Footballboy
Я в шоке от выше отписавшихся. Не нравится уровень игры сборной Украины с украинскими футболистами, не вопрос, болейте за сборные других стран.
Это ведь сборная украинских игроков, а не сборная игроков, которых забраковали в своих странах.
epikaey
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Владимир Тешнер
Якщо Марлос виявив бажання грати за збірну чомуб і ні нехай одну гру зіграє а дальше буде видно 😀
Rustam OldBoy
я не розумію чому всі оці любтелі іскромйотного футболу які відписались, не вболівають за збірну Бразилії?
вболівайте за Бразилію і Аргентину. Там футболісти не кривоногі. І Марлосів там багато.
у чому взагалі смисл збірної країни? невже в тому щоб набрати марлосів і чомусь оголосити їх Україною?
alex8-48
Во первых,я не считаю достойными людей,которые ради карьеры готовы отказаться от своей родины и от её гражданства.
Во-вторых-кому и для чего это нужно? Кто,кому и что хочет доказать? Кому нужны достижения украинского футбола добытые натурализованными футболистами?
Rustam OldBoy
а ви просто закрийте очі і вважайте що збірна Бразилії то збірна України. От виграє збірна Бразилії а ви і радійте, кричіть слава Україні, УРА, наші виграли.
для чого голову морочити?
Anton Semchishin
Натурализация - это нормально, это тенденция развитых стран, но будем объективны, сейчас принимать гражданство Украины для иностранца - совершенно не перспективно: война, разруха, полная неопределенность в будущем. Потому, принятие гражданства - сугубо профессиональный поступок (т.е. за свою сборную играть не зовут, а поиграть на форумах хочется). Так что, ничего дурного в том, что Тайсон мечтал о вызове в родную сборную, получил шанс, пускай и на 5 минут, но мечта сбылась. По поводу украинского сердца - это, наверное, Артем на себя намекает, но типа объективно, он очень средний футболист и проигрывает и Бутко и Соболю. А судить у кого какое сердце и кто любит страну, а кто нет - совершенно дурной тон (это я про Ракицкого и т.д.). Уже много было фраз о гимне и прочем, и о том, как под крики Слава Украине моют миллиарды гривен (из последнего 2 млрд грн от замминистра инфраструктуры Сущенко и примерно такая же сумма от Насирова). Так что когда и если Марлос примет гражданство - сделает свой выбор, лично я буду рад видеть его в сборной страны.
Footballboy
Не хотят нормально играть разбалованные большими зарплатами? Не вопрос, пусть играет молодежь, но наша, украинская. Иначе теряется сам смысл такого соревнования, как игры сборных.
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Vadim Kuzmenko
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Bogdan Bogdan
за справжніх БАНДЕРІВЦІВ по духу в збірній я б повболював в червоно-чорній з гербом формі
adekvatenko
Ну да ,скільки свого часу Суркісня таких з "українським серцем" набрала в збірну ? Яшкін ,Серебряников ,Кормільцев - де вони і де їх "країнське серце" ? Ьак їм до рівня Марлоса - як до Києва рачки !
Bogdan Bogdan
федецький справжній українець ,але не рівень збірной для ЄВРО ,чи Світу. Чи можна взагалі за збірну забути з рівнєм *федецьких,коваленків* ,тоді кращє *МАРЛОСИ*
stas0809
З українським серцем,але з кривими ногами
Bogdan Bogdan
яке в них українське серце? тільки щось з грошами в клубі відразу до *окупанта* бігом працювати. той же ротань легко поїхав до орди і прикриваються *хутболомбезпалітікі*. Яот краще на МАРЛОСА б дивився в Збірній ніж на деревяк федецьких,будківських чи селезнів. конаплянка теж легко і залюбки продасцця кому завгодно навіть касапам....ненавиджу футболістів. для мене вони і моральні по-футбольному зрадники і калєкі
Bogdan Bogdan
не хочу бачити бездарних і деревяних українських футболістів в ЗБІРНІЙ . ,БО ЦЕ ВЖЕ ТОЧНО НЕ ФУТБОЛ НАЙВИЩОГО РІВНЯ ,а на іншє без слів і дивитися нема нащо. федецький не хоче більш сильнішу збірну на форумах? з такими *федецькими* нам завжди буде сяяти червоне світло в футболі