Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 марта 2017, 13:22
3091
29

Микола НЕСЕНЮК: «Філологія від Палкіна»

Відомий журналіст вступив в полеміку з генеральним директором «Шахтаря»

| Обновлено 03 марта 2017, 13:22
3091
29
Микола НЕСЕНЮК: «Філологія від Палкіна»
Sport.ua. Микола Несенюк
Відомий журналіст, співробітник ФК «Динамо» прокоментував слова Сергія Палкіна про захват бойовиками «Донбасс Арени» і бази донецького клубу.
 
«На брифінгу з приводу ситуації навколо «Донбас-Арени» Сергій Палкін заявив, що усі виходи туди контролюють «вааружонниє люді». Спочатку я подумав, що це так сказано заради легкості стилю, і далі буде уточнено, хто ж це такі, і кого представляють. Проте, назвати тих, хто захопив «гордость Донбасса» якось інакше Сергій Палкін так і не наважився. Тож маємо нове відкриття у філології.
 
Досі людей зі зброєю якось називали. Від біблейських часів і до наших днів «озброєні люди» були синонімом до слів «мисливці», «вояки», «партизани», «бандити» і багатьох інших аж до «спортсменів», які теж можуть бути озброєними, якщо займаються тим же біатлоном. Текстів, де термін «озброєні люди» вживався би без уточнення, світова література досі ще не знала.
 
Тепер буде інакше. Завдяки епохальному відкриттю Сергія Палкіна ми зможемо прочитати, наприклад, таке повідомлення: «Озброєні люди напали на громадянку Сидоренко і забрали у неї гаманець. Після чого громадянка Сидоренко звернулася до озброєних людей, які наздогнали озброєних людей, затримали їх, роззброїли і відправили під конвоєм озброєних людей, повернувши гаманець громадянці Сидоренко» . Скажете, що це все треба перекладати із «палкінської» мови на нормальну. А навіщо? Ми ж не знаємо, до яких саме озброєних людей належить автор повідомлення. Може він із тих, хто відібрав гаманець, а може і навпаки.
 
Слід віддати належне Сергієві Палкіну, чию виняткову мужність ми відзначили на початку. Сьогодні він, здається, вперше за майже три роки вжив словосполучення «самопровозглашонная рєспубліка», назвавши так територію, де знаходиться «Донбас-Арена» та тренувальна база «Шахтаря». Раніше, якщо не помиляюся, це була «старана канфлікта». Ну просто радісно стає за людину! Цікаво, що іще мають зробити із майном «Шахтаря» ці загадкові «вааружонниє люді», щоб Сергій Палкін назвав їх нарешті справжнім іменем? Може він не здогадується? Тоді нагадаю — «вааружонниє люді», про яких каже Палкін, це озброєні Росією бандити, які захопили українське місто Донецьк і змусили частину його жителів, у тому числі футбольну команду «Шахтар» залишити рідне місто.
 
То може досить філолгічних викрутасів, пане Сергію? Може назвемо нарешті разом усе справжніми іменами? І це почують у окупованому Донецьку. І це наблизить його звільнення від окупантів і зробить можливим повернення «Шахтаря» до рідного міста та на рідну «Донбас-Арену»! Чого бажаємо ми всі. І мужні, як Сергій Палкін, і поки що не дуже», — написав Микола Несенюк. 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 8
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 24
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jekavayp
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
svida09
Єто всьо махінациі всєм ізвєсного клуба
dancing niggaz
Неплохо потроллил, неплохо. Только все это до лампочки. Как Ахмет скажет, так и будет. Будут сейчас воду в Харькове мутить все эти палкины-куялкины
zahar-skarceni1979
Да этот несенук по-моему дефективный вы его морду видели???там явная травма головы при рождении!!!морда дауна...Икстати заметте кому три комента а кому по10 можно кто написал что не так про мусарков сразу минусы и баны а если гадости за шахту то орден на грудь!!!беситесь в своём бессилии шахта чемпион ужэ!!!а вы несенуки дырявые!!!теперь баньте смело!!!
adekvatenko
Несенюх такий же найманий робітник як Палкін чи Денисов ! Він виконує свою роботу ! А вона в нього одна - обісрати Шахтар та все ,що з ним пов"язано ! Можна по різному відноситися до Палкіна та всього Шахтаря ,ала треба зрозуміти одне - коли в тебе вдома сидять люди в яких зброї більше чим в ВСУ ,то ти хочеш не хочеш будеш підбирати слова ,щоб щось сказати в їх сторону ! Несенюку краще розповісти яким чином в ДК виплачується зарплатня ,чому її платить якась офшорна компанія ,! Чому власник Динамо літає на россію консультувати путіна ? Чому Суркіс веде справи Іванющенка в Україні ? Чому коли стояло питання про український футбол в Криму - Грицько Суркіс полетів у Відень підтримати Фірташа в суді ? Та багато чого можна розповісти Несенюку ,але він вперто нічого цього не бачить ,а бачить лише Шахтар і Палкіна ! Ахметов чітко сказав - ніяке "днр лнр" - тільки Україна ! Можливо це йому коштуватиме тих підприємств що там залишились ,але він це сказав ! А що з приводу "днр лнр" думають Суркіси - ми й досі не почули . Щось мені підказує що вони думають те саме що й їх дружбан ,кум путіна Медведчук !
maxaonin6
Vitalik Shevchenko, jekavayp, вы, часом, не два брата-акробата? Может, сиамские близнецы? А то как не глянешь во всех ветках, где говно на пропеллер вбрасывают, вы синхронно первые его хаваете
zac76
Несенюк в своем репертуаре - во всем виноват Палкин, даже и говорит, не так и не то