Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 марта 2017, 11:55
1329
1

Олег ПЕЧЕРНЫЙ: «Эдмару и Шелаеву Металлист должен 480 тысяч долларов»

Харьковский клуб до сих пор не рассчитался со своими бывшими футболистами

| Обновлено 03 марта 2017, 11:55
1329
1
Олег ПЕЧЕРНЫЙ: «Эдмару и Шелаеву Металлист должен 480 тысяч долларов»
dynamo.kiev.ua. Олег Печерный
Папа Гуйє також висунув фінансові претензії до «Металіста». 
 
«Є різниця, яку справу відкривати — кримінальну чи господарську, — каже керівник фонду соціального захисту футболістів і тренерів Олег Печорний. — Я веду справи екс-гравців «Металіста» Едмара та Шелаєва, і тут порушена кримінальна справа. Є головний підозрюваний - екс-віце-президент клубу Карпенко, за правління якого цим футболістам і перестали платити зарплату. Зате у Карпенка в цей час почали зявлятися дорогі автівки, квартири, будинки, земельні ділянки. І тут все виглядає логічно, якщо доведуть його провину, це все майно арештують, продадуть і футболістам заплатять. Ця справа вже триває рік і близька до завершення. Загалом лише цим двом футболістам «Металіста» винен 480 тисяч доларів. 
 
Щодо Папи Гуйє, то він чомусь звернувся у господарський суд. Так само там розглядають справу екс-тренера команди Рахаєва. Мені важко судити, як там розвиватимуться події. Він що, хоче через господарський суд дістати з Москви Курченка і вибити у нього гроші? Хоча шанс у сенегальця є. Якщо майно «Металіста» продаватимуть з аукціону, то він також отримає зароблене. Але скільки часу на це піде, судити важко. Ми з Едмаром і Шелаєвим вже рік б'ємося у судах».
 
Источник Expres Online
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
solova63
" екс-тренера команди
Рехаєва..." ??? Вот интересно, это опечатка спортуа, или это Печерный такой "обiзнаний", Что не знает как на самом деле фамилия тренера?