Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 08 февраля 2017, 21:09
601
0

Ворскла сыграла вничью с Будучностью

В составе украинского клуба голом отметился Загорулько

| Обновлено 08 февраля 2017, 21:09
601
0
Ворскла сыграла вничью с Будучностью
ФК Ворскла

Зіграти з командою хорошого рівня приємно навіть під час зборів, у неофіційному поєдинку. Потенціальний чемпіон Чорногорії нинішнього сезону - футбольний клуб «Будучность» з міста Подгоріца - трішки спізнився на гру через неполадки з автобусом, тому зустріч стартувала з десятихвилинною затримкою, але мотивація команд від того не постраждала. Лише попервах суперники придивлялись один до одного, а потім пішла гра на зустрічних курсах, де більше шансів на взяття воріт мали ворскляни, а відзначились наприкінці першого тайму чорногорці. Після серії помилок Райчевіч переграв Сарнавського, і забив м’яч для своєї команди.

У другому таймі тренери «Ворскли» виконали кілька замін, освіживши, зокрема фланги, і справа пішла! Аби не доводити все до гріха, й не фолити поблизу штрафного майданчика, гравці «Будучності» намагалися «високо» зустрічати своїх візаві. Тим не менше, гольові моменти полтавська команда створювала в середньому кожні п’ять – шість хвилин. Зарічнюк, Кравченко, Одарюк та інші були близькими до успіху, та відзначитися вдалося лише одного разу. Чеснаков виграв боротьбу на «другому поверсі», віддав на Ткачука, а той у свою чергу кинув у прорив Загорулька. Артур протиснувся поміж двох оборонців, і прицільно пробив із правої – 1:1.

Дві реальних нагоди вирвати перемогу наприкінці гри «біло-зелені» таки мали, втім трішки забракло концентрації та виконавської майстерності, над чим хлопцям ще доведеться працювати на фінішному відрізку навчально-тренувальних зборів у Туреччині.

Наступний свій спаринг підопічні Василя Сачка зіграють 11-го лютого проти білоруського «Шахтаря» з міста Солігорська.

«Ворскла» - «Будучность» (Подгоріца, Чорногорія) – 1:1
Голи:
Загорулько (58) – Райчевіч (38)

«Ворскла» (1 тайм): Сарнавський, Чеснаков, Даллку, Пердута, Сапай, Ткачук, Кравченко, Хльобас, Ребенок, Мякушко, Загорулько.
«Ворскла» (2 тайм): Шуст, Сапай (Кунєв, 77), Матвеєв, Чеснаков (Остапенко, 84), Ткачук (Мельник, 84), Кравченко (Тищенко, 84), Одарюк, Зарічнюк, Пердута, Ребенок (Саків, 84), Загорулько (Удод, 77).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.