Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 февраля 2017, 20:00
2461
0

Карпаты в контрольном поединке обыграли чемпиона Грузии

Львовяне продолжают готовиться к возобновлению сезона

| Обновлено 06 февраля 2017, 20:00
2461
0
Карпаты в контрольном поединке обыграли чемпиона Грузии
fckarpaty.lviv.ua
Спаринг. «Карпати» – «Самтредія» (Грузія) – 2:0

06.02.2017, 16:00. Анталья. Сонячно. +16°С

«КАРПАТИ» (1-й тайм): Боровик, Ксьонз, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Філімонов, Завійський, Кльоц, Худоб’як, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

«КАРПАТИ» (2-й тайм): Мисак, Виздрик, Пас, Зубейко, Маркович, Вербний, Чачуа, Хомченко, Грисьо, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Головний тренер – Олег Дулуб.

«САМТРЕДІЯ»: Мігініешвілі, Мчеділішвілі, Сандохадзи, Касрадзе, Манджигаладзе, Датунаішвілі, Раджемашвілі, Чачелішвілі, Сухомлинов, Періашвілі, Самуші.

Головний тренер – Георгій Цецадзе.

Голи: гравець на перегляді, 1, Худоб’як, 35.

Попередження: Філімонов, 33, Вербний, 49.

Непоступлива та амбіційна «Самтредія», чинний чемпіон Грузії – саме такому супернику довелось протистояти «зелено-білим» у першому спарингу на других тренувальних зборах. Грузини, як і карпатівці, добре відомі своїм бойовим характером, а це означало, що попри товариський статус матчу поступатись не захоче ні одна з команд.

На перший тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Боровик, Ксьонз, Нестеров, Дитятьєв, Мірошніченко, Філімонов, Завійський, Кльоц, Худоб’як, гравець на перегляді, гравець на перегляді.

Гра розпочалася зі швидкого голу «Карпат». Відмінна передача від Тараса Завійського на потенційного новачка, який сповна скористався своїм шансом та з метру розстріляв ворота Мігініешвілі. Бойовий та непоступливий характер грузинів дав про себе знати та створити по-справжньому щось небезпечне «Самтредії» не вдавалось.

Карпатівці повністю контролювали гру і, відповідно, дії суперників. Потурбувати Євгена Боровика вдалось лиш кілька разів. Спершу небезпечний штрафний удар біля початку карної зони карпатівців: там чудово зіграла стінка, позбавивши кіпера від додаткових проблем. Пізніше, суперсейв воротаря «левів»: Боровик зіграв на досвіді, вчасно зреагував на відскок круглого, тим самим врятувавши свої ворота і, власне, команду від пропущеного м’яча.

Наполегливості «зелено-білим» не бракувало і раз-по-раз вони брались атакувати ворота суперника. Хороші нагоди мав Ігор Худоб’як, та спочатку штанга, а після і сам опонент не давали вдало завершити удари капітана. Та фортуна все ж була на боці «Карпат». Знову постарався Завійський, після передачі якого Худоб’як подвоїв перевагу «зелено-білих» – Ігор на швидкості влетів у штрафний майданчик і без шансів для воротаря розстріляв ворота грузинів.

Варто відмітити гру Тараса Завійського, в активі якого два гольових паси. Півзахисник відмінно грав в атаці: вдало пресингував опонентів, відбирав м’ячі та швидко вривався у карну зону «Самтредії». Не забував Завійський і про захист, непоступливий півзахисник намагався не пропускати грузинів на власну половину поля.

На другий тайм «Карпати» вийшли у такому складі: Мисак, Маркович, Пас, Виздрик, Зубейко, Вербний, Хомченко, Чачуа, Грисьо та два гравця на перегляді.

По перерві на поле вийшов повністю оновлений склад «левів». Олег Дулуб дав можливість проявити, а, одночасно, й перевірити свої сили кожному з гравців. Деяким з карпатівців довелось чи не вперше зіграти у такому складі. Стосується це, власне, новачка Крістіана Паса, для якого гра проти «Самтредії» стала першою у зелено-білій футболці.

Другий тайм виявився менш цікавим на події, можливо саме через трохи незвичний склад «Карпат». Як не крути, а зіграність та порозуміння між партнерами по команді є край важливим показником у сучасному футболі.

Нарешті, грузини отримали можливість більше потримати й відчути м’яча. Мала «Самтредія» і свій шанс на вдалу атаку, та до забитого голу все ж справа не доходила. Не щастило супернику і з точними ударами, Мисак спокійно та впевнено контролював кожен постріл опонентів.

Гра тривала на зустрічних курсах, з моментами в обох команд. Варто згадати удар Віктора Хомченка у майже пусті ворота, та нападника дещо підвела влучність. Попри рівну гру, карпатівці все ж краще виглядали за чемпіонського опонента.

Нагадаємо, що 8-го лютого «леви» зіграють два матчі проти солігорського «Шахтаря». Традиційно, пряму трансляцію обох поєдинків можна буде переглянути на офіційному сайті «Карпат».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, сколько Черноморец хотел получить за Салюка
Футбол | 28 марта 2024, 12:13 4
Стало известно, сколько Черноморец хотел получить за Салюка

Предложение «Хаммарбю» оказалось неинтересным одесскому клубу

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта
Футбол | 28 марта 2024, 16:30 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.