Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 февраля 2017, 11:46
904
1

Кристиан ПАС: «Я из породы защитников, которые любят атаковать»

Аргентинский футболист рассказал, почему решил перейти в львовские «Карпаты»

| Обновлено 02 февраля 2017, 11:46
904
1
Кристиан ПАС: «Я из породы защитников, которые любят атаковать»
ФК Карпаты. Кристиан Пас

Перед другими тренувальними зборами «зелено-білі» підсилились ще одним новачком. Ним став Крістіан Пас – аргентинський захисник, котрий сподівається успішно продовжити свою кар’єру саме у Львові. Про свої враження та плани на майбутнє новобранець «левів» розповів у інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати».

«Дуже важливий крок у моєму житті. Перш за все, Україна – це Європа. Я приїхав сюди, аби розвинути свої можливості як футболіста. Отримав дуже хороші відгуки про львівський клуб, вважаю, що це початок нового етапу моєї футбольної кар’єри. Львів – новий виклик для мене, котрий мені подобається».

«Я з породи тих захисників, яким подобається атакувати. Граю в центрі оборони, робоча нога – права. Та, по мірі необхідності, можу переміщатись, як в правий, так і в лівий бік».

«Коли дізнався про інтерес «Карпат», то в першу чергу зайшов на офіційний сайт і передивився майже всю інформацію, починаючи від стадіону, де грає команда і закінчуючи своїми майбутніми партнерами.

«З Ґуставо Бланко-Лещуком я тримав контакт. Зокрема і завдяки його словам я погодився на переїзд. Він дуже позитивно описав «Карпати».

«Погода? Насправді, ситуація дуже відрізняється, оскільки зараз в Аргентині +35°С (сміється). Приїхавши сюди, був надзвичайно вражений, адже у мене на батьківщині це досить незвичне явище – побачити сніг. От про це якраз Ґуставо мені і не говорив. Добре, що прихопив з собою теплу куртку».

«У мене на руці татуювання у вигляді троянд та ангела. Це все пов’язане з моєю сім’єю. Дві троянди символізують батьків, ангел – мою бабцю, котрої, на жаль, вже немає, початкові літери на зап’ясті – імена братів та дідуся з бабусею, а відбиток маленької ніжки – племінницю».

«Футбол в крові у аргентинців. Після народження, перше, що дарують – це м’яч. У дитинстві, не маючи можливості грати з однолітками у дворі, йшов у спортивні клуби. Взагалі, граю у футбол починаючи з трьох років».

«Чи можу віддати хороший пас? (Сміється). Так, можу» – розповів новачок «Карпат».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию
Хоккей | 18 апреля 2024, 16:46 11
ЧМ по хоккею U-18. Украина в напряженном матче обыграла Венгрию

Украинские хоккеисты забросили 7 шайб

ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 07:21 9
ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ

Андрей стал героем королевского клуба в серии пенальти против Манчестер Сити

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
M-E-S-S-E-R
Вже не вперше: назва - лаптеногою мовою, текст - державною, або навпаки... Важко все привести до спільного знаменника (будь-якого) ?