Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
2203
0

Экзотическая победа: женская сборная Украины разгромила Мьянму

Украинки удачно стартовали на товарищеском турнире

Экзотическая победа: женская сборная Украины разгромила Мьянму
ФФУ

19 січня національна жіноча збірна команда України провела свій перший матч на міжнародному турнірі CFA International Women’s Football Tournament, який цими днями проходить у китайському місті Фошань. Суперниками «синьо-жовтих» була команда М’янми, яку наші дівчата розгромили з рахунком 4:0.

Зі стартовим свистком стало зрозуміло, що довгий переліт і акліматизація особливо не вплинула на функціональний стан гравців. Українки відразу заволоділи ініціативою на полі. Вже на 28-й хвилині гри Тетяна Козиренко вдало зіграла на добиванні і вколотила «круглого» в сітку після пострілу Дарії Апанащенко.

На друге взяття воріт довго чекати не довелося: знову капітан нашої збірної Апанащенко розігнала атаку і після прострілу Ольги Овдійчук у штрафний майданчик Ольга Бойченко подвоїла рахунок.

Але на цьому підопічні Володимира Реви не зупинилися і ще в першому таймі зняли всі питання стосовно переможця зустрічі. У компенсований арбітром час дубль на свій рахунок записала Козиренко, яка після розіграшу кутового виграла боротьбу на «другому поверсі» у захисників та пробила воротаря суперників.

У другій половині гри наші дівчата збавили обертів, чим одного разу не скористались гравці команди М’янми, але голкіпер збірної України Ірина Зварич зуміла парирувати підступний удар суперниці.

У кінцівці зустрічі головний тренер збірної Володимир Рева провів низку замін і одна з них виявилась вдалою. На 93-й Таміла Хіміч, яка змінила Ольгу Овдійчук, з кута штрафного майданчика поцілила у дальній кут і довела рахунок до розгромного – 4:0.

Свій наступний матч на турнірі збірна України проведе у суботу, 21 січня, о 13:35 за київським часом проти команди Тайланду.

CFA International Women’s Football Tournament

М’янма – Україна – 0:4
Голи:
Козиренко (28, 45+1), Бойченко (37), Хіміч (90+3)

Україна: Зварич – Корсун (Василюк, 88), Кравець, Басанська (Панцулая, 53), Іванишин, Шматко, Овдійчук (Хіміч, 76), Дятел (Кочнєва, 82), Апанащенко (к), Бойченко (Андрухів, 62), Козиренко (Калініна, 53)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане
Теннис | 19 апреля 2024, 22:15 17
Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане

Ангелина в двух сетах оказалась сильнее Мирры Андреевой

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.