Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1647
0

Ворскла разгромила харьковский Гелиос

За полтавский клуб дебютировал украинский вратарь Богдан Сарнавский

Ворскла разгромила харьковский Гелиос
ФК Ворскла

Матч розпочався із серії кутових біля воріт «Геліоса». Утім особливої загрози воротам «Сонячних» футболісти «Ворскли» не створили. Проте вже з перших хвилин підопічні Василя Сачка володіли м’ячем, а відтак й ініціативою у матчі. Перший гол не забарився. Даллку точно віддав праворуч на Сапая, той кинув у прорив Ребенка. Павло влучно прострілив на Владислава Насібуліна (цей крайній півзахисник наразі тренується з «Ворсклою» – прим. авт.) , який і переправив м’яча у ворота гостей – 1:0.

Надалі ж пішов «бойовий» футбол – без моментів, зате з великою кількістю боротьби. Протягом наступних 15 хвилин «Ворскла» мала ще кілька небезпечних моментів, але м’яч щоразу відмовлявся залітати у дальній кут воріт «Геліоса». А ось трохи згодом полтавська команда все ж відправила другий м’яч до сітки воріт суперника. Відзначився Загорулько, влучно пробивши з розвороту  – 2:0.

Тільки після другого голу гості перейшли до рішучих атакувальних дій. Їм вдалося на кілька хвилин закріпитися на половині поля «Ворскли», та завдати кілька ударів у бік воріт полтавців. Утім, це було небезпечно лише умовно. Полтавці ж відповіли небезпечним контрвипадом. Але атака завершилася подвійним офсайдом у «біло-зелених». Та все ж полтавці знайшли можливість забити «у роздягальню», відзначився Євген Зарічнюк. Він опинився на ударній позиції та надіслав кулю у дальній кут. Цього разу футбольний снаряд обрав правильний шлях – 3:0. Тонку передачу в один дотик на Євгена віддав Дмитро Кравченко.    

Початок другого тайму «Ворскла» провела так само активно, як і перший, з єдиною різницею – не вдалося забити швидкий гол. Суперник, здавалося, передчасно капітулював, адже не міг нічого створити в атаці та й в обороні гра не клеїлася. «Ворскла» ж, навпаки, грала у комбінаційний футбол, не зважаючи на трохи слизький газон. Часом це вдавалося, часом – ні.  Принаймні, м’яч постійно був у «Ворскли», тому суперникам вкрай важко було забити хоча б один гол. Саме тому рахунок не змінився до кінця матчу – 3:0. Тож, тренерський штаб, футболісти й уболівальники можуть бути задоволені результатом у дебютному спарингу року.

Товариський матч. 16 січня 2017 року, 12:00 с. Копили, НТБ ФК «Полтава». -5, сонячно.

«Ворскла» – «Геліос» (Харків) – 3:0
Голи:
Насібулін (8), Загорулько (27), Зарічнюк (44).

*враховуючи велику кількість замін, в тому числі й не за основними позиціями футболістів, а також цілу низку виконавців, які перебувають на перегляді, ми не публікуємо склади команд у цій перші грі сезону. Зазначимо лише, що в першому таймі ворота ворсклян захищав 21-річний воротар Богдан Сарнавський, а в другій 45-хвилинці його замінив тезка Шуст.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадал с заменами Зинченко и Довбика»
Футбол | 27 марта 2024, 11:49 1
МАРКЕВИЧ: «Ребров не прогадал с заменами Зинченко и Довбика»

Бывший тренер сборной – о выходе украинцев на Евро-2024

Они! Это! Сделали!
Футбол | 27 марта 2024, 11:23 31
Они! Это! Сделали!

Валерий Василенко – о выходе сборной Украины на Евро-2024

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.