Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 января 2017, 22:50
1236
0

Василий КРАВЕЦ: «Хорошо отдохнул и готов к тренировкам»

Игрок «Карпат» - рассказал об отпуске и предстоящих сборах

| Обновлено 09 января 2017, 22:50
1236
0
Василий КРАВЕЦ: «Хорошо отдохнул и готов к тренировкам»
ФК Карпаты

Після місячної відпустки «Карпати» повертаються до роботи. У понеділок футболісти львівського клубу зібралися на заміській базі у Брюховичах, де пройшли традиційні тестування і провели перше у новому році тренування. У коментарі Інформаційному центру ФК «Карпати» гравець «левів» Василь Кравець розповів про настрій у колективі.

«У мене хороші емоції, я добре відпочив і готовий до тренувань. Хоча, звичайно, не відмовився б від ще декількох днів відпустки (усміхається). Загалом все нормально, робочий процес лише розпочинається. Сил у нас достатньо. Скучив за всіма партнерами, хотів всіх побачити і поговорити. Цікаво було почути, як кожен з них провів свята. Атмосфера у команді чудова», – сказав захисник.

«Напевно, ніхто з футболістів збори не любить. Я не є винятком. Однак у нас попереду важливе завдання і вже з сьогоднішнього дня ми маємо працювати з максимальним бажанням, щоб виправити ту ситуацію, в якій перебуває команда. У другій частині сезону на нас очікує серйозна боротьба і маємо бути готовими до неї», – зазначив Кравець.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.