Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 14 декабря 2016, 09:13
2353
1

Ворскла: силой игроков никто удерживать не будет

В полтавском клубе разъяснили ситуацию с возможным оттоком кадров

| Обновлено 14 декабря 2016, 09:13
2353
1
Ворскла: силой игроков никто удерживать не будет
vorskla.com.ua

Непростий з усіх точок зору змагальний графік 2016-го року для «Ворскли» завершено. Говорити про наболіле, проблеми та невдачі дозволимо собі трішки згодом, коли вдамося до детального аналізу виступів команди у першій частині чемпіонату, а зараз просто констатуємо факт – команда Василя Сачка за рахунок сталевого характеру, старання й міцного колективного духу змогла повернутися до чільної шістки Ліги Парі-Матч. А заключна гра, року, що минає, в Луцьку вкотре засвідчила величезне бажання хлопців грати за емблему, за місто, зрештою, один за одного. Хочеться вірити, що скресне крига навесні, поліпшиться фінансове становище клубу, й усе обов’язково буде гаразд.

В піку чуток про можливий масовий відтік кадрів з команди поспішаємо сказати, що наразі саме триває непростий процес перемовин керівництва клубу з усіма виконавцями, яких тренерський штаб «біло-зелених» волів би зберегти для подальшої співпраці, і будь-які висновки робити ще зарано. Точно ніхто не буде силоміць утримувати тих, у кого чинний контракт, але хто матиме більш привабливу з матеріальної точки зору пропозиції для працевлаштування в іншому клубі. Натомість зелене світло отримають ті молоді виконавці, які довгий час пітніли, ставлячи на собі садна, від величезного бажання грати в головній команді рідного клубу. За найліпші приклади можна подати яскраві виступи цієї осені місцевих вихованців – Дмитра Кравченка й Володимира Одарюка.

10-го січня команда збирається після відпустки в Полтаві, а на свій перший закордонний збір до Туреччини вирушає 19-го січня. Звідти ворскляни планують повернутися 2-го лютого, а вже 5-го числа цього ж місяця розпочнеться другий етап зимових навчально-тренувальних зборів на сонячній турецькій землі. 19-го лютого – день повернення полтавської футбольної дружини додому.

Детальніше про місце дислокації та кількість запланованих тренерами спарингів стане відомо пізніше.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
Бартулович, Голодюк, Кобахідзе, як мінімум підуть.....можливо Шуст