Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 10 декабря 2016, 17:47
1350
3

Геннадий ОРБУ: «Не подготовил поле – получай 0:3»

Специалист считает, что клубы должны нести ответственность согласно регламента

| Обновлено 10 декабря 2016, 17:47
1350
3
Геннадий ОРБУ: «Не подготовил поле – получай 0:3»
ФК Шахтер Донецк

Геннадій Орбу висловив незгоду із вердиктом КДК щодо перенесених матчів.

«В усьому світі прийнято дотримуватися регламенту, - сказав Геннадій Орбу, - І в Україні також треба поважати букву закону. Якщо в регламенті прописано, що господар має підготувати поле до поєдинку, то президент клубу повинен подбати про газон. Це його проблеми. Він має подбати про підігрів. Якщо не підготував поля, то діставай поразку з рахунком 0-3. Чим «Карпати», «Динамо» чи «Шахтар» завинили, що приїхали на гостьові матчі і не зіграли у футбол? Це не їхні проблеми, що поля були неготовими. Не варто порушувати регламент. За ці речі треба було зараховувати поразки 0-3».

КДК не зарахував технічні поразки «Олімпіку», «Нафтовику-Укрнафті» та «Полтаві» за те, що їм не вдалося підготувати поля. Їхні поєдинки перенесли на весну. ФК «Карпати» не згоден із цим рішенням і задає цілком логічне питання - хто компенсує клубові витрати за поїздку до Сумів на матч проти «Олімпіка».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
halt15
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
alex8-48
Согласен,что не сумевшая обеспечить поле принимающая команда должна выплатить компенсацию сопернику,может даже заплатить штраф,но не расплачиваться спортивным результатом.Штраф-это наказание виновных руководителей, засчитанный проигрыш за не сыгранный мат-это наказание невиновных футболистов и спортивный принцип в целом.
То же касается и снятия с команды честно завоёванных очков за финансовые нарушения их президентов. Снятие очков или засчитанное поражение кушать не просит,а вот штраф и компенсации убытков заставят лишний раз задуматься хозяина.
Владимир Пидвирный
Цілком підтримую думку Генадія. Коли цих баранів поженуть з КДК. Ще жодного разу не прийняли правильного рішення. А Карпатам необхідно відмовитись грати з Олімпіком і вимагати їхньої технічної поразки. На дорогу, на проживання гроші витратили, а дебіли з федерації приймають собі властиве рішення. Нехай тепер вони і заплатять львівянам з свого карману.