Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
488
0

Густаво БЛАНКО-ЛЕЩУК: «Забитые мячи – заслуга моих партнеров»

Футболист «Карпат» рассказал о подготовке к поединку против «Звезды»

Густаво БЛАНКО-ЛЕЩУК: «Забитые мячи – заслуга моих партнеров»
ФК Карпаты

Форвард «Карпат», який останнім часом перебуває у прекрасній формі, залишив тренувальне поле останнім. Коли вже всі карпатівці пішли до роздягальні, аргентинець намотував кола... І це при тому, що під час тренування він забив добрий десяток найрізноманітніших голів.

«Навіщо я це роблю? Мені просто подобається займатися з м’ячем, хочеться більше працювати, щоб підвищувати свій рівень та результати команди. Тому і бігаю (сміється)» – каже Ґуставо.

«Щодо забитих голів на тренуванні, то це більше заслуга моїх партнерів, які вчасно та вдало мені асистували. Після таких передач забити не було складно. Я дуже сподіваюся, що так само буде і в неділю, під час матчу проти «Зірки».

«Ми вже вивчали нашого останнього суперника в цьому році. «Зірка» – хороша команда, яка вміє грати в футбол. Тим цікавіше буде грати проти неї, і я переконаний, що наші хлопці покажуть усе найкраще, що в них є. Я не можу обіцяти, що заб’ю гол, бо не відомо, як складеться гра. Але обіцяю, що зроблю все залежне від мене, аби потішити наших уболівальників і принести команді перемогу» – підсумував кращий бомбардир «Карпат».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.