Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 декабря 2016, 17:13
1136
5

Игорь ХУДОБЯК: «Олимпик должен получить техническое поражение»

Капитан «Карпат» - об отмененном матче с «Олимпиком»

| Обновлено 05 декабря 2016, 17:13
1136
5

Попередня гра з луганською «Зорею» стала для Ігоря Худоб’яка ювілейною 250-ою у його професійній кар’єрі. Та, навіть, маючи настільки багатий досвід, із подібними випадками капітан ще не зустрічався.

«За всю свою футбольну кар’єру з таким стикаюсь вперше. Як на мене, при складанні календаря ігор має враховуватись те, що у грудні велика вірогідність неможливості проведення матчів. Краще б тоді вже грали через три дні на четвертий, але встигли провести всі поєдинки за сприятливих погодних умов. Ну і, звичайно, в такій ситуації потрібно домовлятися і проводити гру на іншому стадіоні, де є підігрів газону» – каже Худоб’як.

«Дуже шкода часу, провели три дні в дорозі, потім ще згаяли день в Сумах і, як наслідок, вибились з нашого графіку. Донеччани не змогли вчасно підготувати поле до гри, щоб згідно з календарем провести матч. В регламенті є чітко прописано, що робити в подібних ситуаціях. Якщо не помиляюсь, там вказано, що за таких умов клубу-господареві має бути зарахована технічна поразка» – підсумував капітан.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ding01
Как по мне то сдесь должно быть заштано 0-3, в кубке нефтянику и Полтаве учитывая регламент клубов первой лиги дать возможность переиграть, лично моё мнение...
Patriot  UA
оце халепа. якщо б не матч Олімпік-Карпати. то ВПАЯЛИ би технарі Полтаві та Нафтовику. а тепер або усім включаючи Олімпік, або нікому. бо тоді це ПОДВІЙНІ стандарти будуть...
FoZZy
И результат матча с футбольного поля переходит в кабинеты, где дяди в пиджаках будут решать, что делать дальше с этим матчем. А насчет регламента я бы на месте игроков Карпат не радовался прежде времени, ведь уже были прецеденты, когда Премьер-лига плевала на регламент соревнований и выносила решения, которые ему противоречат. Так что не удивлюсь, если и тут Премьер-лига пойдет своим путем и вынесет свое решение, которое противоречит регламенту.
Lawyer
Подвійні, а то й потрійні, стандарти на кожному кроці в укр.футболі.
"якщо б не матч Олімпік-Карпати. то ВПАЯЛИ би технарі Полтаві та Нафтовику. а тепер або усім включаючи Олімпік, або нікому" - з чого такі висновки? Це матчі з різних турнірів, різні правила змагань. Тех.поразки для Полтави і Нафтовика виглядають сумнівними, бо регламенту господарі не порушили (швидше за все, але варто вивчати детально весь регламент). А в діях (бездіяльності) Олімпіка навпаки проглядаються порушення регламенту. Також варто вивчати положення про форс-мажор. А подвійні стандарти в повному прояві, це тоді, коли рішення по матчах Полтави і Нафтовика були би різними.
icebeer
Кто ещё из КЛ не проплакался в прессе?