Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Турция
| Обновлено 04 декабря 2016, 17:09
639
1

Перед выездом в Киев Бешикташ сыграл вничью с Фенербахче

Стамбульское дерби сильнейшего не выявило

| Обновлено 04 декабря 2016, 17:09
639
1
Перед выездом в Киев Бешикташ сыграл вничью с Фенербахче

У найближчий вівторок, о 21:45 на НСК «Олімпійський» київське «Динамо» зустрінеться з «Бешикташем» у заключному матчі групового раунду Ліги чемпіонів.

Як і «Динамо», в суботу «Бешикташ» провів гру свого національного чемпіонату. На «Шюкрю Сараджоглу» відбулося стамбульське дербі «Фенербахче» і «Бешикташа», третьої та другої команд у турнірній таблиці Суперліги.

У результаті зустріч завершилася нульовою нічиєю, яка зберегла за командами їх місця в чемпіонаті. Від лідера, «Істанбул Башакшехір», як і раніше, «Бешикташ» відстає на два очки.

До речі, у грі взяв участь екс-динамівець Джермейн Ленс, який нині виступає за «Фенербахче». Він з'явився на полі на 76-й хвилині зустрічі.

Шенол Гюнеш використовував у дербі такий склад: Фабрі – Генюл, Марсело, Тошич, Адріано –Арслан, Хатчінсон – Куарежма (Абубакар, 60), Озьякуп (Уйсал, 86), Фрай (Шахан, 88) – Тосун.

Наставник «Бешикташа» залишився задоволений результатом зустрічі:

«Оскільки це не фінальна гра сезону, ми більше орієнтовані на результат, ніж на яскраву гру. Ми зустрілися з основним конкурентом на їх полі, і не могли дозволити собі програти тут. Перемога в цій грі дала би нам серйозну перевагу над ними. Але в будь-якому випадку мої гравці билися до кінця і пішли з поля з високо піднятою головою. Гонка за титул триває».

Источник ФК Динамо Киев
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Голдин
даже не вижу шансов на ничью..... разве что холод сыграет за ДК