Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 ноября 2016, 12:28
1251
0

Володимир КОВАЛЮК: «Написали листа про перейменування Тепловика»

Головний тренер Івано-франківського «Тепловика» розповів про плани команди

| Обновлено 30 ноября 2016, 12:28
1251
0
Володимир КОВАЛЮК: «Написали листа про перейменування Тепловика»
firtka.if.ua
Головний тренер івано-франківського «Тепловика» поділився враженнями від сезону та планами на майбутнє: 
 
Першу частину сезону оцінюю на 5 балів з десяти. Запам’ятались домашні матчі з «Жемчужиною», «Балканами» та «Рухом». Хороші матчі були на виїзді в Білій Церкві, Запоріжжі та Одесі. Також відклалися у пам'яті прикрі поразки у Хмельницькому і Вінниці.
 
Перед чемпіонатом відмовилась до нас їхати невелика кількість гравців. Щодо переходу гравців інших команд, то тут стояло питання, перш за все грати у футбол, а деякі футболісти хотіли спочатку умови, а потім футбол.
 
Рівень Другої ліги і загалом українського футболу впав. Щодо чемпіонату області, то ми розуміємо, що на даному етапі краща команда області «Оскар» бере участь в Аматорському чемпіонаті України, а інші футболісти виступають за «Тепловик», тому рівень чемпіонату також впав.
 
Майбутнє команди - це створення боєздатного колективу із належною інфраструктурою. Тоді можна буде ставити завдання виходу у Першу лігу Ми працюємо над встановленням пластикових сидінь на цілому стадіоні. З владою поетапно здійснюємо реконструкцію стадіону. На даний момент ми проводимо ремонт Східної трибуни. Коли завершимо її ремонт, візьмемося за інші. Якщо будуть фінанси, то в швидко все зробимо.
 
В наступному сезоні ми будемо брати участь у розіграші Кубку України! Ми прагнемо грати в еліті нашого футболу, але не все залежить від тренерів та футболістів, а від фінансування. На мою думку, клуб з Івано-Франківська повинен виступати у вищому дивізіоні!
 
Ми будемо працювати над вдосконаленням форми. Безперечно, емблема клубу буде на футболках. Щодо прізвищ, то відповідно до регламенту Другої ліги, прізвища не обов'язкові. Думаю, з весни втілимо це в життя.
 
Написали листа в ПФЛ з проханням про перейменування команди на «Прикарпаття-Тепловик». Але назва клубу може бути змінена після закінчення поточного змагального сезону та до поточку нового. Саме через це не була реалізована програма народної фінансової підтримки клубу (клубні картки і тд.) про яку говорилося, бо повинен бути ФК «Прикарпаття», а в нас поки що команда називається «Тепловик». Я думаю, коли ми змінимо назву клубу, то це питання буде вирішено!
 
Клуб фінансують міська та обласна рада. Також партнери та спонсори. Особливо дякуємо нашим уболівальникам, які відвідують домашні матчі, тим самим також допомагаючи клубу фінансово. Спонсори є, але основне фінансування - це є бюджетні кошти. Думаю, що і після зміни влади клуб не зникне. Бо ми бачимо, як люди в місті ходять на футбол і думаю, що влада завжди буде це підтримувати.
 
Інформація щодо заробітної плати гравців є конфіденційною, згідно пункту у контрактах. Мінімальна-максимальна зарплата від 3 до 6 тисяч. Надбавок за забиті голи гравці не отримують. 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.