Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
846
1

Густаво БЛАНКО-ЛЕЩУК: «Прогресс Карпат заметен со стороны»

Форвард львовской команды - о матче с луганской «Зарей»

Густаво БЛАНКО-ЛЕЩУК: «Прогресс Карпат заметен со стороны»
ФК Карпаты

Нападник «Карпат» Густаво Бланко-Лещук розповів про втрачену перемогу над «Зорею» і відновлення після травми.

– Густаво, як почуваєшся?
– Дякую, зараз почуваю себе добре. Якщо чесно, то мене більше хвилює не стільки стан здоров’я, скільки той факт, що ми не втримали перемогу. Засмучений через це. Разом з тим, час забувати про невдачу і думати про майбутню гру.

– Наскільки серйозною є твоя травма?
– Моя нога вже йде на поправку. Лід і допомога лікарів поліпшили ситуацію. Незважаючи ні на що, я маю бажання грати і допомагати команді.

– Як оціниш поєдинок із «Зорею»?
– Ми грали проти хорошого суперника, який виступає у Лізі Європи. Цей факт свідчить про силу «Зорі». Можу сказати, що у луганців є чимало хороших гравців. Попри все це ми мали цілком реальну нагоду виграти. Але мусимо вдовольнитися лише одним очком.

– До матчу з «Олімпіком» ще трохи менше тижня. Як гадаєш, встигнеш відновитися?
– Завжди вірю у краще. Так і цього разу – сподіваюся, що все буде добре. Хочу бути корисним і сподіваюся, що тренер зможе на мене розраховувати у наступній грі.

– За діями партнерів у другому таймі ти спостерігав зі сторони. Що можеш сказати про гру «Карпат» у другій половині гри?
– Варто зауважити, що «Зоря» добре контролює м’яч. Після перерви суперник більше атакував, наблизився до наших воріт і володів м’ячем. Я не можу дорікнути партнерам. Мої товариші по команді доклали немалих зусиль і я можу тільки похвалити їх за гру і старання.

– Чи пам’ятаєш, коли востаннє закінчував гру передчасно через пошкодження?
– Я пам’ятаю свою кожну гру, хоча відразу не скажу, коли таке траплялося. У футболі так буває. Всі матчі є важливими для мене, однак, на жаль, з’являються певні обставини, через які не все стається так, як ти цього хочеш.

– Цього разу тобі довелося грати проти двох високих захисників – Михайла Сівакова і Рафаеля Форстера. Однак один свій момент ти використав.
– Оборонці «Зорі» зіграли дуже добре. У боротьбі із захисниками кожен нападник шукає їхні недоліки і намагається використати. За рахунок цього можна отримати перевагу. Обидва мої опоненти справді були високого зросту, тому я повинен був не поступитися у боротьбі.

– Схоже, що «Карпати» останнім часом отримують задоволення від гри і діють з натхненням. Олег Дулуб змінює команду...
– Так, згоден. У тренера є мета і він поступово робить все, щоб наша гра ставала кращою. Я завжди його підтримуватиму і дослухатимуся. Кожен з нас розуміє, що ми повинні зростати щодня. Мабуть, наш прогрес помітний зі сторони, але ніхто з нас на цьому зупинятися не хоче.

– Зараз ти є одним із кращих бомбардирів Ліги Парі-Матч. Слідкуєш за цією гонкою?
– Звичайно, що всі чекають від мене голів і кожен результативний удар є важливим для мене. Моя ціль – допомогти команді виграти. Я можу грати ще краще і тим самим допомогти «Карпатам». Вірю, що все буде добре, якщо не зупинятимуся на досягнутому.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tarasbulba007
Интересно,он с какой стороны смотрел?