Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
949
0

Дмитрий ПРОНЕВИЧ: «У нас есть потенциал для борьбы за призы»

Вице-капитан «Оболони» подвел итог первой части чемпионата

Дмитрий ПРОНЕВИЧ: «У нас есть потенциал для борьбы за призы»

Віце-капітан ФК «Оболонь-Бровар» Дмитро Проневич прокоментував виступ своєї команди у першій частині чемпіонату сезону 2016-17 рр.

«Перша частина чемпіонату видалася неоднозначною. Так, хороші матчі чергувалися з невдалими, а гра, як і результат, були нестабільними. Проте, вважаю, що ми могли і повинні були виступити краще, адже у нас одна з кращих команд в лізі, як за підбором гравців, так і за інфраструктурою», — переконаний півзахисник.

«Гадаю, конкретної причини нашого невдалого виступу немає. Футбол — це багатогранний вид спорту — десь ти граєш стабільно, десь навпаки. Буває, що щастить, а буває так, що м‘яч взагалі не йде у ворота, або ж пропускаєш з пенальті на останній хвилині матчу. Впевнений, що за період відпустки кожен з нас, футболістів і тренерів, проаналізує усі помилки і весною будемо грати набагато краще».

«Вважаю, що у нас достатньо потенціалу, аби боротися за призові місця, тому кардинально змінювати нічого не потрібно. Гарно відпочинемо, потім добряче попрацюємо на зборах і все буде гаразд. Головне, щоб гравці, тренери і керівництво дивилися в одному напрямку, разом йшли до спільної мети і докладали максимум зусиль кожен на своєму місці».

«Як проведу відпустку? Більше часу проводитиму зі своєю сім’єю. Тим паче, що на новорічні свята ми з дружиною Катериною і сином Лукою очікуємо на поповнення — відпустка у нас буде гарячою. Окремо хочу висловити слова подяки нашим вболівальникам за підтримку. У нас була непроста перша частина чемпіонату, але разом ми стали сильнішими. Разом і до кінця!»

«Користуючись нагодою хочу привітати всіх українців з новорічними святами, які вже через місяць завітають у наші домівки! Бажаю усім здоров’я, добра, миру та достатку ! До зустрічі у новому році!», — з оптимізмом заявив Дмитро Проневич.

Источник ФК Оболонь
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.