Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 23 ноября 2016, 08:45
401
0

Никита КАМЕНЮКА: «С Карпатами настраиваемся на тяжелую игру»

Капитан «Зари» - о предстоящем матче против львовского клуба

| Обновлено 23 ноября 2016, 08:45
401
0

Хоч вже у четвер «Зоря» гратиме на «Шюкрю Сараджоглу» в Стамбулі в рамках групового етапу Ліги Європи з «Фенербахче», однак капітан луганської «Зорі» Микита Каменюка не відмовив у коментарі Інформаційному центру «Карпати» стосовно недільного протистояння на «Арені Львів».

– Всі наші думки справді пов’язані лише з грою проти «Фенербахче». Зіграємо в Туреччині і вже тоді думатимемо про «Карпати».

– У «Зорі» дуже складний календар – матчі Ліги Європи чергуються з протистояннями в Лізі Парі-Матч. Доводиться грати через три дні на четвертий. Наскільки важко перебувати у такому графіку?
– Звичайно, втома накопичується, але ми добре готові у фізичному плані. Провальних ігор останнім часом у нас не було. Про себе можу сказати, що почуваюся нормально. Завжди цікаво грати у такому ритмі. Якщо вести мову про внутрішню першість, то маємо докладати максимум зусиль для того, щоб наступного року грати в єврокубках.

– Після гри з «Олександрією» вам дісталося на прес-конференції від головного тренера Юрія Вернидуба. Правильні висновки після двох пропущених голів з вашого флангу було зроблено?
– Зроблені висновки чи ні, покажуть найближчі матчі. А те що розмова була, це так. Було вказано на помилки. Всі ми є дорослими людьми, тому кожен розуміє, як треба грати і працювати на полі. Аналіз недоліків проведено, думаю, що все має бути добре.

– Чи мали ви нагоду дивитися гру останнього туру Ліги Парі-Матч «Шахтар» – «Карпати»?
– Ні, на жаль, той матч не бачив.

– Загалом як можете оцінити гру «Карпат», якщо брати до уваги останні кілька поєдинків?
– Команду прийняв новий тренер, з’являється новий малюнок. «Карпати» перебудовуються під бачення нового наставника. Очевидно, що львів’яни знаходяться на стадії становлення.

– Що перше спадає на думку, коли готуєтеся до матчів проти «зелено-білих»?
– Нам завжди непросто грати у Львові. Налаштовуємося на боротьбу, на складну гру. Завжди про це думаємо.

– Пригадуєте той час, коли «Карпати» і «Зоря» разом виходили до елітного дивізіону?
– Однозначно це протистояння триває дуже давно. Навіть ті баталії, які були ще у Луганську, коли львів’яни приїжджали ще до нас у рамках матчів першої ліги.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.