Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
632
0

Сильвано КОМВАЛИУС: «Для меня встреча с Динамо – игра года»

Нападающий «Стали» - о предстоящей встрече с грандом украинского футбола

Сильвано КОМВАЛИУС: «Для меня встреча с Динамо – игра года»

Нідерландський нападник «Сталі» Сільвано Комваліус розповів про підготовку команди до матчу з «Динамо».

- Очевидно, що для мене цей матч є подією сезону. Я дуже радий, що буду грати проти такої топ-команди, як «Динамо», на фантастичному стадіоні. Але ми будемо приходити не насолоджуватися стадіоном. Ми приїдемо, щоб здобути хороший результат.

Я був на «Олімпійському» місяць тому на матчі Ліги чемпіонів «Динамо» - «Бенфіка». Я люблю футбол і це великий досвід бачити Лігу чемпіонів на власні очі та ще й на такому чудовому стадіоні. Ви могли бачити, що «Динамо» було дуже сильним, створювало багато хороших моментів і провело деякі зміни в грі.

Зараз Віда повернувся до складу і очевидно, що він дуже важливий гравець для оборонної гри «Динамо». Також Мораєс та Ярмоленко попереду мають багату варіативність в атаці. Тому саме Ярмоленко, Мораєс і Віда - найнебезпечніші гравці в «Динамо».

Ми здобули 7 пунктів за останні 3 гри, так що це дуже добрий результат. Ми всі хочемо потрапити в першу шістку команд, так що нам потрібно здобувати пункти в суботу.

Я думаю, що у нас є шанси відібрати очки у «Динамо». Це єдина гра року, де ми не повинні подорожувати, так як наша база знаходиться у Києві. Таким чином, ми можемо добре підготуватися, відпочити, щоб показати свої 100%, - сказав Комваліус.

Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.