Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 ноября 2016, 11:03
1703
0

Александр КАЗАНЮК: «У Александрии есть опыт забивать в ворота Шахтера»

Экс-игрок «горожан» - о предстоящей встрече с «Шахтером»

| Обновлено 04 ноября 2016, 11:03
1703
0
Александр КАЗАНЮК: «У Александрии есть опыт забивать в ворота Шахтера»

Колишній гравець ПФК «Олександрія», нині гравець аматорського футбольного клубу «УТК-Ятрань», Олександр Казанюк поділився враженнями від матчу «Олександрії» проти полтавської «Ворскли» та виказав свою думку про майбутній поєдинок «городян» з донецьким «Шахтарем»:

- Дещо засмутився кінцівкою матчу. Олександрійці добре розпочали зустріч. Молодий і перспективний Роман Яремчук відзначився «дублем», забивши чудові голи. Згодом Віталій Пономар мав хороші можливості відзначитися. Володимир Богданович правильно сказав після матчу: “Забивай третій м’яч і питання вирішено”. В першому таймі все складалося досить позитивно. В другому таймі «городяни» дещо підсіли і грали по результату. Але ж давайте не будемо забувати, що «Ворскла» не команда першої чи другої ліги. Це команда з хорошим підбором гравців і досить амбітними завданнями, такими ж як і в «Олександрії». А при рахунку 1:2 в мене було відчуття, що полтавчани зрівняють рахунок. Так і сталося. Пішла навала на ворота Леванідова. Футболісти «Олександрії» були пригнічені пропущеним першим м’ячем, а суперник на куражі продовжував атакувати і зміг забити ще раз. Прикро за кінцевий результат, але за гру команди, можна сказати, не соромно.

Футболісти повністю віддаються на полі, на це приємно дивитися і це кажуть всі. Це футбол, тому тут все можливо. Особисто я вважаю, що на даний момент «Олександрія» абсолютно заслужено посідає саме те місце в турнірній таблиці, на яке вона заслуговує. Це не якесь диво, а результат плідної щоденної праці. Попереду в команди не менш важливий і не менш важкий матч проти донецького «Шахтаря». Я дивився кубковий матч проти гірників. Звісно на перемогу «трикольорових» в тому матчі мало хто розраховував, але вони достойно виглядали і гідно програли. Якщо брати в розрахунок останні матчі «Олександрії» та «Шахтаря», то олександрійці мають досвід забивати голи у ворота «гірників». В першу, чергу слід дотримуватися плану на гру та установки тренера. Головне зіграти надійно в захисті і реалізувати ті моменти, які виникатимуть. Хотілося б відвідати цей матч, побачитися з хлопцями, підтримати їх, але в мене заключні тури чемпіонату і через це немає такої можливості.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.