Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
5880
0

Десна включила до складу сина тренера молодіжної збірної України

Молодіжний огляд матчів 16-го туру першої ліги

Десна включила до складу сина тренера молодіжної збірної України

В 16-му турі чемпіонату України у першій лізі на поле виходили 30 футболістів 1995—1999 років народження, ще 17 лишилося в запасі. Серед них — 21-річний син головного тренера молодіжної збірної України Олександра Головка — Олександр Олександрович, який минулого сезону грав за Динамо-2, а в жовтні перейшов до Десни.

У матчі проти Оболоні-Бровар, який чернігівська команда виграла — 2:1, Головко-молодший лишився у запасі. А Десна завдяки цій перемозі вийшла на друге місце у турнірній таблиці і може претендувати на підвищення у класі. Можливо, недарма у Чернігові почали реконструкцію стадіону.

На рахунку молодих українських футболістів у 16-му турі — три голи. Причому всі вони допомогли їх командам здобути три очка. Удар 21-річного Валерія Рогозинського приніс перемогу над Колосом (1:0). Гол 21-річного Артема Пилипенка поклав початок виграшу Арсеналу над Гірником-Спорт (2:0), а 20-річний Олександр Лапін (Нафтовик-Укрнафта) взагалі виявив здібності джокера — за дев’ять хвилин, проведених на полі, схилив шальки терезів на користь господарів поля у грі з Тернополем (2:1).

Молоді таланти України U-21. Сезон 26. 1 ліга. 16 тур

Для Рогозинського та Пилипенка це вже треті голи у сезоні, Лапін відзначився вперше. Можливо, після цього отримає більше ігрового часу, адже загалом за вісім матчів провів на полі лише 28 хвилин. Третину з них — саме у зустрічі з Тернополем.

Юні таланти України U-19. Сезон 26. 1 ліга. 16 тур

Відзначимо також дебютну гру у першій лізі, яку провів 18-річний воротар Олег Білик (Скала). До цього кіпер юнацької збірної України вже дебютував у першій команді Скали, але в матчі Кубка України.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.