Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2016, 20:23
3699
5

Головний тренер Тепловика відповів ультрас

Коментар Володимира Ковалюка щодо звернення прикарпатських ультрас

| Обновлено 02 ноября 2016, 20:23
3699
5
Головний тренер Тепловика відповів ультрас
report.if.ua. Володимир Ковалюк
Головний тренер МФК «Тепловик» Володимир Ковалюк прокоментував звернення прикарпатських ультрас щодо часу початку домашнього матчу команди з білоцерківським «Арсеналом»:
 
- Наші вболівальники правильно говорять, що футбол повинен бути для глядачів. Але так склалося, що ПФЛ призначила тур на будній день, а у зв'язку з тим, що погодні умови, які на даний момент є в Україні не дозволяють проводити матчі у ввечірній час - вирішено призначати гру на більш ранній період. До того ж це пов’язано з переходом на зимовий час. Ми прийняли рішення, що краще проводити матчі в більш ранній період, щоб людям комфортніше було добиратися до дому і тепліше знаходитися на трибунах. 
 
Що стосується освітлення, яке є на стадіоні Рух, то воно на даний момент не відповідає вимогам ФФУ. Згідно регламенту грати у вечірній час дозволяється при освітленні 1200 люксів, а в нас на половину менше. 
 
Щиро дякуємо вболівальникам, які підтримують команду при будь-якій погоді та в будь-який час і запрошуємо Вас відвідати наступні домашні матчі МФК «Тепловик» в цей нелегкий період для нашого молодого колективу.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
M-E-S-S-E-R
Якщо простіше, то основна суть така: "Вболівальники, ви - праві! Але нам нас.ати на вашу думку!"
anti74
Хренассе...у Тепловика есть ультрас
vasyan86
З одного боку згідний з фанами. З іншого чи не зажирно не використовувати вікно для туру заради одного такого Франківська. І чи не варто вольовим рішенням зробити нормальне освітлення на стадіоні, який вже третє десятиліття будують?