Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1216
0

Игорь ЗАГАЛЬСКИЙ: «Заря заслужено находится на второй позиции»

Полузащитник «Звезды» поделился ожиданиями от поединка с луганчанами

Игорь ЗАГАЛЬСКИЙ: «Заря заслужено находится на второй позиции»
ukrainefootball.net, Игорь Загальский

Півзахисник «Зірки» Ігор Загальський розповів про матч із донецьким «Шахтарем» та поділився своїми очікуваннями від поєдинку з луганською «Зорею».

-  Ігоре, згадай, будь ласка, гру із «Шахтарем», наскільки важко було протистояти іменитому супернику?
-  Ви знаєте, «Шахтар» – це дійсно краща команда в Україні. У них підібрані найкращі футболісти, добре побудована гра тактично. Подивитися, хоча б, як вони грали з «Гентом» у Лізі Європи. Взагалі, вони зараз найкращі в Україні, й одні з найкращих у Лізі Європи. Ми намагалися грати у свій футбол проти «Шахтаря», але десь не пощастило, десь недопрацювали.
 
-  Тобто, «автобус» у своєму штрафному майданчику ви не ставили?
- Ми зустрічали суперника на своїй половині поля, але «автобус», як то кажуть, не ставили. Нашим завданням було відібрати м’яч у центрі поля й вибігати у стрімкі контратаки. Не все, на жаль, вийшло, але це футбол, так буває, тим більше, в матчі з таким грізним опонентом.
 
-  Перший гол, що ви пропустили, був дуже прикрим. Він якось надломив команду психологічно?
-  Я б так не сказав, адже ми продовжували боротися до самого кінця. Перший гол, звичайно, вийшов трішки безглуздим. Нам у тому моменті не пощастило, їм же – навпаки.
 
-  Після того, як Максим Ковальов залишив поле, наскільки важче стало оборонятися?
- Максим Ковальов – один із лідерів нашої команди. Звичайно, дуже важко було без нього. У нас зараз кожен гравець і так на вагу золота. Але на заключній стадії гри ми дещо розкрилися, бажаючи вирвати нічию, тому й вийшла така кінцівка, що пропустили ще двічі.
 
- Попереду – матч зі ще одним представником України в єврокубках. Чого очікуєш від поєдинку із «Зорею»?
- «Зоря» – також дуже сильна команда. Але нам потрібно показувати свою гру й ні за що не здаватися. Налаштовуємося, як на звичайний черговий матч чемпіонату. Будемо старатися привезти із Запоріжжя позитивний результат.
 
- Луганчани провели виснажливий поєдинок із київським «Динамо» в середу. Після матчу із «Зіркою» у них гра в Лізі Європи. Це якось допоможе нашій команді?
- Мені здається, на їх грі це не відобразиться. «Зоря» в цьому сезоні долала й київське «Динамо» в чемпіонаті, й непогану гру демонструвала на «Олд Траффорд» в матчі проти «Манчестер Юнайтед». У них є обойма сильних футболістів, котрі можуть замінити тих гравців, що проводять більше матчів, але якість гри від того не погіршиться. Недаремно й цілком заслужено луганчани зараз перебувають на другій сходинці турнірної таблиці. Це збалансована команда, із сильним захистом та потужною атакою.
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.