Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига чемпионов
|
6708
19

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Мне стыдно, что не смог реализовать свои моменты»

Полузащитник киевского «Динамо» - о матче против «Бенфики» в розыгрыше Лиги чемпионов

Андрей ЯРМОЛЕНКО: «Мне стыдно, что не смог реализовать свои моменты»
Вінгер київського «Динамо» пояснив, що завадило «біло-синім» здобути позитивний результат у домашньому матчі з «Бенфікою» (0:2).
 
- Звичайно, швидкий пропущений гол вплинув на кінцевий результат. Починати з 0:1 завжди важко, але потрібно реалізовувати свої моменти. Зокрема, я говорю про себе, тому що не реалізував два стовідсоткових моменти. Особисто мені дуже соромно за те, що не використав свої шанси.
 
- «Динамо» знову видало два різних тайми – другий був набагато кращим. Що вплинуло на більш успішну гру в атаці після перерви?
- Уже грали по рахунку, програвали. Грали вдома, намагалися створювати моменти, тому в другому таймі грали краще. Але це Ліга чемпіонів. Як мені здається, різниця між чемпіонатом України дуже велика, бо швидкість мислення набагато вища. У другому таймі ми вже пристосувалися до «Бенфіки» та діяли краще, ніж в першому. До перерви було видно, що не встигали швидко думати. У чемпіонаті України ти приймаєш м'яч і можеш зробити 2-3 торкання, а тут це не проходить, 2-3 суперники відразу накривають. Вважаю, що нам потрібно проводити більше таких ігор, щоб виходити на більш якісний рівень.
 
- Які висновки треба зробити, щоб у матчі-відповіді з «Бенфікою» така ситуація не повторилася?
- Висновки потрібно робити не одразу після гри. Потрібно сісти та проаналізувати її. Були помилки, але були й позитивні моменти. Вважаю, що потрібно реалізовувати свої моменти, тому що в такому турнірі їх не буває багато. Потрібно витискати максимум.
 
- Якою є обстановка в команді після таких результатів?
- Ми підтримуємо один одного. Коли виграєш, всі задоволені, а коли немає результату, як зараз, то немає і настрою. Із такої ситуації можна вийти лише якщо ми будемо стояти один за одного.
 
- Тренер вже вказав команді на помилки?
- Ми одразу гру ніколи не розбираємо. Наступного дня або через день спокійно сідаємо на базі, дивимося монтаж матчу, розбираємо помилки. Завтра-післязавтра ми все розберемо та будемо готуватися до наступної гри чемпіонату.
 
- Учора, спілкуючись з пресою, багато динамівців казали, що важливо позбавити «Бенфіку» м’яча. У першому таймі це погано виходило – це заслуга португальської команди або вам щось не вдалося?
- Думаю, що нам це не вдавалося. Складно грати в чемпіонаті, а потім – у Лізі чемпіонів, оскільки різниця між цими турнірами дуже велика. Якщо в чемпіонаті України дають на 3-4 секунди більше часу, щоб подумати, то сьогодні у першому таймі було помітно, що ми не встигаємо швидко розпоряджатися м’ячем. Пристосувалися до цього лише в другому таймі. Звичайно, нам не вистачає ігор, які проходять на високій швидкості.
 
Источник 1927.kiev.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Калинина идет за титулом. Определились все участницы 1/2 финала в Руане
Теннис | 19 апреля 2024, 22:24 3
Калинина идет за титулом. Определились все участницы 1/2 финала в Руане

Ангелина имеет хорошие шансы побороться за победу на соревнованиях во Франции

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 19
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
berlinec
Сколько можно заниматься самокритикой.Им извиниться как два пальца ...Они извиняются и продолжают обсыраться на поле.Это мне напоминает рассказ Ильфа и Петрова про голубого воришку.Он воровал и ему было стыдно,но продолжал воровать.
A-68
Динамо (К) не здавайтеся в ЛЧ !!!!
Elblanko
Досить дивний коментар, бо в чу так само не тянуть. Але і тим не менше... І ще одне, хто б шо не казав на ярмолу, та він єдиний хто щось створює в атаці.
Viktor Zhdanov
Андрей! В спокойной обстановке, сидя перед экраном можно разбирать игру соперника перед матчем. Или, ту игру в которой Вы достойно сыграли и по всем статьям переиграли соперника. Те игры, в которых команда не сыграла вопреки установке на игру, где не забивались Вами мячи, а пропускали от соперника, где было много брака, их нужно разбирать по горячим следам, когда эмоции не остыли. Только так можно объективно оценить игру и сделать выводы на будущее, каждому игроку. Именно эмоционально окрашенные эпизоды запоминаются на всю жизнь. К сожалению, похоже, что и такие результаты, как игра с Бенфикой, удовлетворяют всех, начиная от президента клуба и заканчивая игроками.
yasher
Как полузащитник Ярмола не заслужил упрёков. А что не забил, так вратарь был в ударе и защитники не спали. И где нападающие, которые должны были забивать?
torgrim
вам и с черноморцем времени не хватило, тугодумы!
kylishov
ой ой ой , ХВАТИТ ПРОСИТЬ ПРОЩЕНИЕ ПОКАЗЫВАЙ ЄТО ИГРОЙ И ГОЛАМИ КО ВСЕМ ЄТО ОТНОСИТСЯ
diogendog
- Якою є обстановка в команді після таких результатів?
- Ми підтримуємо один одного
_____________________________________________
попадаєте без підтримки?
Андрей Шакуров
Когда купят ярмоленко?
Etan
Тут недавно интервью Девича было, где он говорил что хотел бы поиграть в ДК. Так его киевские болельщики в коментах зачмырили, мол твое время ушло, для Динамо ты не усиление. По прежнему так считаете?
Whitebell
Если через ЧУ не можете подготовиться к ЛЧ из-за якобы слабых соперников и низких скоростей, внедряйте товарухи с сильными соперниками, или с фармами 11 на 15
stopor2016
После такой игры клиника "Борис" просто обязана подать на всех вас документы на оформления инвалидности.